Fabrieksgarantie

Er gaan nogal wat spookverhalen over de fabrieksgarantie op een nieuwe auto. Zo zou u verplicht zijn uw auto te laten onderhouden door een merkdealer of door het bedrijf waar u uw auto heeft gekocht. Dit is echter niet waar. U heeft keuzevrijheid hierin en kunt uw eigen dealer kiezen.

Als u bij een defect aan uw auto beroep wilt doen op de fabrieksgarantie, eist de fabrikant dat de auto is onderhouden conform fabrieksvoorschriften. Door de vernieuwde regelgeving zijn de fabrieksvoorschriften ook beschikbaar voor merk-onafhankelijke autobedrijven.

Bij Auto Service Doorten werken wij uitsluitend volgende deze fabrieksvoorschriften. Na het uitvoeren van een onderhoudsbeurt ontvangt u van ons een uitgebreid rapport met de verrichte werkzaamheden.

Mocht de reparatie onder de fabrieksgarantie vallen, dan eist de fabrikant dat deze door een officiële merkdealer wordt uitgevoerd. Wij zorgen ervoor dat de dealer wordt ingeschakeld en de garantieclaim probleemloos verloopt. Bovendien zorgen wij voor een vervangende auto tijdens de reparatie.

Wilt u meer informatie over de fabrieksgarantie van uw nieuwe auto of heeft uw nieuwe auto een onderhoudsbeurt nodig? Maak dan snel een afspraak.

Maak een afspraak Bekijk onze occasions Maak een afspraak Bekijk onze occasions

Openingstijden garage

Ma - Vrij: 08:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:30 uur
Zondag: Gesloten

Openingstijden tankstation

Ma - Za: 08:00 - 20:00 uur
Zondag: 10:00 - 18:00 uur


Contactgegevens

Auto Service Doorten
Dorpsstraat 17
9462 PJ Gasselte
T: 0599 - 564970
F: 0599 - 565375
E: verkoop@autodoorten.nl


Volg ons op FacebookFacebook nieuws