Wat zeggen onze klanten?

10

Dikke prima

Gewoon goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rolde - 26 januari 2023
9

Snelle service

Goede service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stadskanaal - 25 januari 2023
10

Prima service, klantvriendelijk en duidelijk

Startmotor snel en goed vervangen. Auto kon dezelfde week weer rijden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 24 januari 2023
7

Zeer makkelijk, relax en gemoedelijk in omgang.

Alles prima in orde bij aflevering van de auto. Mocht wel "iets"meer brandstof in moest gelijk tanken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zuurbier - 24 januari 2023
10

Geweldig!

100% tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 24 januari 2023
10

Doen wat ze beloven

Doen wat ze beloven en denken mee met mijn probleem zonder auto, dus stellen leenauto beschikbaar.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Buinen - 24 januari 2023
10

Service top!

Auto Service Doorten levert goede service naar de klant wanneer het gaat om aankoop of verkoop van een auto en het onderhoud van de auto.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Buinerveen - 22 januari 2023
10

Top bedrijf

Zeer net bedrijf. Zeker een aanrader
Zou je ons aanbevelen? Ja
- GASSELTE - 18 januari 2023
10

Goede service

Wordt netjes geholpen en bij apk gebeld wat er moet gebeuren Tussen door wat hebt ook direct geholpen met oplossing ga zo door
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Buinen - 17 januari 2023
10

Zeer tevreden, fantastische service

Zoals altijd heel tevreden over deze fijne garage. Goede prijs/kwaliteit en fantastische service. Ze steken echt hun nek voor je uit. Ik durf wel te zeggen: uitzonderlijk!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 13 januari 2023
10

Snel, eerlijk en kwaliteit

Al jaren te maken met de zelfde vakmensen. Fijne club
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eelde - 11 januari 2023
9

Prima geregeld

Je word er vriendelijk ontvangen, en ze regelen alles tot in de puntjes.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hendriks - 11 januari 2023
8

Goede ervaring en vriendelijk personeel!

Wel jammer dat de poetsbeurt niet echt geweldig is! Maar verder prima!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Emmen - 8 januari 2023
9

Een betrouwbaar bedrijf met een goeie service!

Een erkend en betrouwbaar bedrijf! Zijn behulpzaam...Binnenkort nog even terug met de auto, maar dat kon snel worden ingepland en zal vast en zeker opgelost gaan worden! Geven garantie en de service is goed!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stadskanaal - 31 december 2022
9

Deskundig en snel geholpen

Naar volle tevredenheid deskundig en snel geholpen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 29 december 2022
10

Betrouwbaar bedrijf

Prima service, behulpzaam en betrokken personeel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 19 december 2022
10

Vertrouwd

Zeggen wat ze doen. Doen wat ze zeggen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieten - 18 december 2022
10

Prima service,

Goed geholpen door de verkoper Doorten, alles prima geregeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assen - 17 december 2022
10

Het kan niet beter.

De grote beurt moest plaatsvinden, een distributieriem moest worden besteld. Beide keren een leenauto. Nog een keer: het kan niet beter.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselternijveenschemond - 17 december 2022
10

Een topbedrijf met heel fijne mensen, die deskundig en klantvriendelijk zijn.

Wij werden uitstekend geïnformeerd over de nieuwe Beetle, die wij bij Garage Doorten kochten. Telefoontjes, die we naderhand voerden omdat we nog wat vragen hadden, werden op een prettige en deskundige manier beantwoord. Al het papierwerk werd vlot voor ons geregeld en onze privé spullen, die nog in de oude auto lagen, hebben ze netjes in een doos achterin de nieuwe auto gelegd. Toen we de nieuwe auto kwamen ophalen, kregen we een heerlijke slagroomtaart met foto van de nieuwe auto. Perfect! Een topbedrijf, dat wij iedereen kunnen aanraden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 16 december 2022
10

Top

Altijd behulpzaam en vriendelijk, ik weet waar ik aan toe ben
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 14 december 2022
10

Uitstekend

Zeer goede service,wordt gebracht en opgehaald na garagebeurt. Ook meegedacht met b.v. APK-keuring: alvast geregeld zodat ik niet twee weken later hoef te komen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rolde - 4 december 2022
10

zeer goede service.

na een dik uit rijden vanuit Almelo, kop koffie gekregen. Een proefrit gemaakt in de auto, die we graag wilden. Ook gekocht. zeer vriendelijk personeel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almelo - 4 december 2022
9

Prettig en behulpzaam

Wij hadden een goede ervaring met de aankoop van onze auto. Behulpzaam en vriendelijk. En we konden onze auto gelijk omruilen. Dat werd prima geregeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enschede - 1 december 2022
10

Snelle en vriendelijke service

Aandrijfas moest worden vervangen. Afspraak stond direct ingepland, en reparatie werd vlot uitgevoerd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselternijveen - 30 november 2022
10

Topservice

Mijn auto deed 's morgens niks meer. Werd 's avonds gecheckt door Doorten, bleek accu leeg. Ik moest zelf werken. Werd mijn auto opgehaald, nieuwe accu was inmiddels besteld. Accu erin gezet en de auto werd ook nog eens weer thuis afgeleverd!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 30 november 2022
9

Geweldige garage op alle punten

zie boven
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stadskanaal - 23 november 2022
9

Meedenkend en vakkundig

De titel zegt het al.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- gasselte - 22 november 2022
10

Excellent

First class in all aspects.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rolde - 20 november 2022
10

Prima

Er wordt altijd contact opgenomen als er onverwacht een probleem is. Zij houden precies bij wat wanneer aan de auto moet gebeuren en is gebeurd. Is er onverwacht een probleem dan wordt er altijd een oplossing gezocht. Super
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 17 november 2022
10

Erg vriendelijk geholpen en geadviseerd

Prima
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lijnema - 10 november 2022
10

Prima service tegen redelijke prijs

Dat zeg ik: prima service tegen redelijke prijs door zeer klantvriendelijke mensen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rolde - 10 november 2022
10

Staan altijd voor je klaar en leveren goed werk

Goede service. Denken mee
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieten - 6 november 2022
10

Super!

Top zoals altijd!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assen - 3 november 2022
8

Vriendelijk

Vriendelijk personeel die goed werk levert en de auto na die tijd ook netjes weer aflevert.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nooitgedacht - 29 oktober 2022
10

Fantastisch

Geweldige service, vriendelijke medewerkers.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 29 oktober 2022
10

Keurig bedrijf. Vriendelijke mensen met verstand van zaken.

Mijn ervaring is kort samengevat. Prima. Lekker laagdrempelig en correct
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuw-Weerdinge - 26 oktober 2022
10

Vriendelijk en goed geholpen

Goed en vriendelijk geholpen bij het kopen van een nieuwe auto. Vriendelijke verkoper met een goede uitleg bij de auto.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groningen - 20 oktober 2022
10

Perfect

Ze staan altijd klaar en vinden een oplossing
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuw-Buinen - 14 oktober 2022
9

vriendelijk deskundig eerlijk en snel

zie bovenstaande
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 8 oktober 2022
10

Echte Service!

Vlot geholpen ondanks alle drukte. Vriendelijk, duidelijk over de prijs!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlagtwedde - 8 oktober 2022
10

Gewoon goed!

Ze vertellen van te voren wat ze gaan doen, dus je komt achteraf niet voor verrassingen te staan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groningen - 7 oktober 2022
9

Prima geholpen

Professionele afhandeling servicebeurt en Apk goed uitgelegd wat er gedaan moest worden en waarom.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Borger - 29 september 2022
10

Denken fijn mee!

Geven een eerlijk advies, niet een advies waar mee ze zo snel mogelijk veel geld verdienen. Denken goed met je mee, echt top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 28 september 2022
10

Goed en betrouwbaar

Ik heb bij van Doorten een auto gekocht. Ze zijn netjes hun beloften nagekomen. Goed zaken gedaan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stadskanaal - 24 september 2022
10

Geweldig...!!!

Super geholpen. Absoluut niet opdringerig.... Heel klantvriendelijk... Goede inruilprijs voor mijn auto.... En alle vragen kunnen gesteld worden... Echt een garage om aan te raden...!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stadskanaal - 20 september 2022
10

Top!

Altijd goed en deskundig
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eelderwolde - 15 september 2022
10

Top bedrijf!

Top bedrijf, snelle levering en goede service!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ter Apel - 14 september 2022
10

Super

Er wordt altijd even overlegd als er onverwachte reparaties moeten volgen zodat je nooit voor onverwachte kosten komt te staan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 10 september 2022
10

Prima service, en meedenken met de klant.

Mijn motto is altijd "ben je goed voor je auto, dan is de auto ook goed voor jou" Hierin past precies de correcte service van Auto Service Doorten B.V. Een aantal onderdelen waren aan vervanging toe en zijn vlot en vakkundig uitgevoerd. Top !!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tweede Exloërmond - 10 september 2022
10

Top

Bedankt voor het brengen en halen .Een vraag ,er zitten twee nieuwe banden op.zijn dat ook weer all weather banden? Stomme vraag slijten die banden zo vlug in 5 jaar? verder is alles top. Groetjes Han peters
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rolde - 8 september 2022
9

goede service, goed behandeld

Onderhoud en/of APK
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselternijveen - 3 september 2022
10

Wonderful service, I would buy and sell used cars at Auto Service Doorten BV

They make it easy to buy a car. The car that I bought was a used car but reasonably priced for the value that it offers. All mini administrative tasks are taken care of by the seller. Family business with great customer service - you can only be positively surprised. Everything that was promised was delivered, the service history is clear, one year of APK too. There are no hidden secrets. If you live further away in the country, the drive is definitely worth it. Good luck and enjoy your new car!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 29 augustus 2022
10

leuke en aardige mensen

heb daar een auto gekocht ze waren vriendelijk en leken eerlijke mensen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- hoogeveen - 28 augustus 2022
9

Top Service

Ik kom voor een testrit. De meneer was goed attent heeft mij goed ontvangen. Geeft uitleg gegeven over de auto. Erg vriendelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- zwolle - 18 augustus 2022
9

goed

Er wordt snel en vakkundig gewerkt. Dit net betrekking tot de verkoop en koop van een auto. Andere auto gezien op internet bij dit bedrijf, i.v.m. de rij afstand wilde ik, als het kon mijn auto als de andere beviel meteen inruilen. Het bedrijf dacht mee, dat ik vast foto's van mijn bus door zou sturen, dan konden hun een indicatie van de waarde maken. Ik had een tijd gezegd dat we er zouden zijn, door file, weg onderbrekingen werd dit 1,5 uur later, door gegeven, dat was geen probleem. Toen we aankwamen stond de uitgezochte auto al klaar. Terwijl ik de nieuwe auto probeerde, reden hun in mijn auto. Ondanks dat ik de auto niet gepoetst had, kreeg ik voor de auto wat ik in gedachten had. De koop gesloten, of de auto die ik gekocht heb bevalt,,,,? gisteren gekocht, tot zo ver bevalt deze goed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- waalre - 10 augustus 2022
10

Vriendelijk

Vriendelijk en deskundig geholpen met alle tijd voor het beantwoorden van de vragen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wolvega - 9 augustus 2022
9

Goed en beyrouwbaar

Prima service. Staan altijd klaar als je ze nodig hebt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alteveer - 7 augustus 2022
10

Super goed

Afspraken gaan goed. Service uitstekend. Communicatie heel goed. Vriendelijkheid en duidelijkheid uitstekend
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 31 juli 2022
10

Prima garage.

Zeer kundig en ontzettend vriendelijk .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieten - 21 juli 2022
10

Goede service, snelle service en zeer vriendelijke personeel.

Staan altijd voor je klaar als er een probleem mocht zijn. Ook bij de grote, kleine beurten of APK van de auto zullen geen onderdelen vervangen als het niet nodig is.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 19 juli 2022
10

Zeer vriendelijke verkoper, geen praatjes maker.

Keurige garage, goede uitleg. De verkoper had alle tijd voor ons. Verder kan ik nog weinig zeggen omdat de auto die wij hebben gekocht nog niet is afgeleverd op dit moment dat ik dit schrijf.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- De Groeve - 15 juli 2022
8

Prima

Alles goed geregeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 13 juli 2022
10

Prima

Goede service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zuidlaren - 12 juli 2022
10

Geweldig goede zaak

Heb hier een Volvo van 5 jaar jong gekocht. Erg tevreden over de service. Een topverkoper die doet wat hij zegt. Gerwen bedankt voor alles en de taart was erg lekker!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Grootebroek - 9 juli 2022
10

Uitstekend

Service met een grote S. Alles keurig volgens afspraak uitgevoerd. Ruitensproeiervloeistof was onderweg naar de garage toevallig leeg. Is ongevraagd netjes bijgevuld. Top!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselternijveen - 9 juli 2022
8

Zoals verwacht,prima

Volgens afspraak alle handelingen binnen de afgesproken tijd verricht.komt wel wat gehaast over. Blijkbaar erg druk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 9 juli 2022
10

Super goede garage..

Hele fijne garage goed geholpen.. Goede service vervangend vervoer mee.. en aan einde dag auto schoon en wel weer mee naar huis.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- NIEUWE PEKELA - 8 juli 2022
9

Top team.

Top team
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 7 juli 2022
9

Zeer Positief

Vriendelijke verkoper, goede uitleg over de mogelijkheden van de auto. Ook bij de aflevering over de keuring. Verder vonden wij het presentje { Taart met de foto van de auto } heel erg attent.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerhugowaard - 6 juli 2022
10

Prima garage

Doen wat ze doen moeten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselternijveen - 6 juli 2022
10

Top service

Top service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 6 juli 2022
9

Prima service!

Komen afspraken na en klantvriendelijk top garage!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieterveen - 5 juli 2022
10

Prima

Weer uitermate tevreden over deze garage!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 3 juli 2022
10

Uitstekende service en garantie prima nagekomen

Bij Doorten een camper gekocht, bij het in gebruik nemen bleek de koel vries combinatie niet goed te werken. Toen reperatie niet mogelijk bleek werd de gehele combinatie vervangen door een nieuwe. Klasse ,dit is uitstekende service waarover we meer dan tevreden zijn.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Coevorden - 2 juli 2022
8

Goede service en vriendelijke mensen

Aardige en kundige mensen,en een heel goede service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- VEENDAM - 2 juli 2022
10

Betrouwbaar bedrijf

Voor het eerst bij Auto - Service Doorten een auto gekocht. Had eerst een andere Audi op het oog, maar aangezien dit geen Quattro was, was ik van plan om verder te kijken. Maar toen kwam Gerwen erop terug met een telefoontje dat hij nog een andere had, en dus wel een Quattro !! Erg betrokken en klantgericht en we kregen een nette inruilwaarde voor onze auto. Dus de andere dag was de auto verkocht. Kon helaas niet meteen mee (we moesten er wel ca. 250 km voor rijden .....) omdat de auto voor aflevering nog netjes een beurt kreeg en een nieuwe APK. Vandaag de auto opgehaald en alles was precies zoals afgesproken. Ik zou er zo weer een auto kopen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veldhoven - 2 juli 2022
10

Uitstekend

Goede service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 29 juni 2022
9

Klantvriendelijke garage

Goed personeel, veel ervaring, goed contact met de klant, wat er mis mee met de auto van tevoren wordt je hierover geïnformeerd en de kosten
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Buinerveen - 28 juni 2022
8

Betrouwbaar en prima service.

Zoals reeds gemeld: betrouwbaar en prima service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alteveer - 27 juni 2022
7

Kordaat

De jongens van Doorten staan altijd klaar en pakken kordaat elke vraag aan. Ben tevreden over onze relatie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 25 juni 2022
9

Snelle service, meegedacht en nette eerlijk advies

Er is meegedacht over opties. Prijs/ kwaliteit verhouding was prima. Aardige jongens. Proffesionele garage
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 24 juni 2022
10

Geweldig bedrijf!

Bedrijf komt afspraken na. Alles netjes en goed geregeld. Echt een bedrijf die je nog kunt vertrouwen! Zijn blij met onze aangeschafte auto.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Muntendam - 24 juni 2022
10

top service

Mijn auto moest voor APK heen en tegelijk is er maar een kleine beurt uitgevoerd. Helemaal prima verlopen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 20 juni 2022
10

Altijd goed en een persoonlijke service. Vakmensen.

Zie boven.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 14 juni 2022
10

Geweldig

Kwam met storing in mijn bedrijfsauto en werd direct geholpen. Top service en vriendelijk personeel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 11 juni 2022
10

zeer goede prijs kwaliteit relatie

zeer goede begeleiding door manfred bij aanschaf van een andere auto
Zou je ons aanbevelen? Ja
- gasselte - 10 juni 2022
10

Snel en vriendelijk.

De firma Doorten probeert altijd zo snel mogelijk mankementen aan de auto te verhelpen. Wij zijn erg tevreden over de firma Doorten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assen - 8 juni 2022
10

Heel goed

Wij worden er altijd heel goed geholpen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 5 juni 2022
10

Super geregeld alles top thx

Alles was top geregeld afleveren van nieuwe auto was perfect.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- De Wijk - 5 juni 2022
9

Klantvriendelijk en deskundig

Goed !!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieten - 29 mei 2022
9

Super

Altijd even aardig en je word super geholpen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oosterwolde Fr. - 28 mei 2022
9

De werkzaamheden waren helemaal volgens plan en offerte uitgevoerd.

Ik had mijn auto gebracht voor een grote beurt en apk-keuring. Er moest nogal wat extra aan de auto gebeuren o.a de distributieriem vervangen. Ik kreeg via de mail keurig een offerte met alle specificaties en kosten. Het was een duidelijk verhaal. De totaalprijs van de werkzaamheden viel mij niet mee, maar als je dan kijkt wat er allemaal gedaan moest worden, dan klopt het wel. Al met al ben ik dus prima tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 24 mei 2022
10

Doorten staat altijdklaar om je te helpen

Zowel bij problemen met de auto als bij advies over de aankoop van een andere auto kun je op Doorten rekenen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 24 mei 2022
10

super

auto super afgeleverd zeer tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groningen - 23 mei 2022
8

Uitstekende service.

Dit was mijn eerste kennismaking en ervaring met Autoservice Doorten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rolde - 19 mei 2022
9

Klantvriendelijk en efficiënt

Prima service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assen - 18 mei 2022
10

Super service

Altijd goede service en je wordt hier geholpen met een glimlach. Al meerdere keren onze auto's hier gekocht en in onderhoud natuurlijk. En de taart is een heerlijk bosje bloemen 😉 Meer dan tevreden ! Heb je een vraag dan ook snel antwoord. Duidelijke en heldere communicatie. Kortom : top geregeld daar in Gasselte!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ten Boer - 16 mei 2022
10

Top

Goed luisteren wat er aangegeven word door de klant. Zelf nog in rijden of ze het zelfde ervaren onder het rijden. Staan je vriendelijk te woord. Had hem niet zo schoon gebracht kreeg hem keurig schoon terug. Zeer tevreden over hun. Dank daar voor.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 15 mei 2022
10

Alles tijdig en volgens afspraak.

Snel op de gewenst tijd een afspraak gemaakt en de onderhoudsbeurt is op de afgesproken dag en tijd uitgevoerd. De afgesproken onderdelen zijn vervangen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 14 mei 2022