Wat zeggen onze klanten?

9

Top

Wederom prima service!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Paterswolde - 20 juni 2024
10

Doen wat ze beloven.

Ik heb een auto uit Duitsland laten invoeren door D&Dimport. Alles precies zoals verwacht na duidelijke offerte. Auto werd keurig thuis afgeleverd met een fantastische slagroomtaart toe. Kortom geweldig bedrijf.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Molenschot - 17 juni 2024
10

Top!

Zeer tevreden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assen - 14 juni 2024
10

Prima garage

Prima garage
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assen - 13 juni 2024
10

Uitstekende ervaring

Goede service snel geholpen en vooral de afhandeling van de opel karl waar ik erg blij mee ben dat we bij jullie hebben gekocht. wij zijn tevreden klant .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Scheemda - 12 juni 2024
10

Prima garage.

Al bijna 20 jaar zeer tevreden over Doorten Gasselte.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieten - 11 juni 2024
9

Professioneel

Een professionele houding richting de klant waarbij ik goed geholpen ben met de info van de voorafgaande werkzaamheden aan mijn auto.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beilen - 10 juni 2024
10

Alles was gewoon goed!

.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Scharmer - 9 juni 2024
10

Prima service.

Al jarenlang goede ervaringen .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assen - 7 juni 2024
9

Goed overleg voor en tijdens APK en onderhoud

Zie bovenstaande en een 10 is voor de meester
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Musselkanaal - 7 juni 2024
10

zeer goed

Erg service gericht
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 7 juni 2024
10

Uitstekend

Prima bedrijf , vlot , correct en vriendelijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bronnegerveen - 7 juni 2024
10

Goede service

Top
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lubbers - 7 juni 2024
10

In alles geweldig

Leenauto, reparatie, service top.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 5 juni 2024
10

Kwam direct vertrouwd over

Binnen 1 dag een "voor ons" best wel dure auto gekocht, goede uitleg en mooi bedrijf met mooie auto's
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vroomshoop - 2 juni 2024
10

Top geregeld

Goede service alles top geregeld
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Boven Pekela - 1 juni 2024
8

Fijne auto

Vriendelijk ontvangen, na kort gesprekje gelijk een proefrit.....fijne auto voor een redelijke prijs. En bij aflevering een heerlijke taart. Nogmaals bedankt. Ramon en Mariëlle
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Midwolda - 1 juni 2024
10

supergoed geholpen en blij met mijn Opel ADAM !

Supergoed geholpen en blij met mijn Opel ADAM !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stadskanaal - 30 mei 2024
10

Perfect en snel geholpen

Goede service, Wordt op de hoogte gehouden van het import traject
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ridderkerk - 29 mei 2024
10

Geweldig

Correct, accuraat, vriendelijk, verrassend.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuw Weerdinge - 20 mei 2024
10

uitstekend

Uitstekende service incl. vrij gebruik leen auto
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eenrum - 19 mei 2024
10

Compleet en goed. Helpen altijd

Staan altijd voor je klaar.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Buinen - 18 mei 2024
10

Goed georganiseerde nette garage

Beleefd , kennis. Goede service. Garage zonder poespas
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veendam - 17 mei 2024
10

Top service

Een bedrijf dat met haar klant meedenkt en je volledig ontzorgt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 16 mei 2024
10

Top!

Je wordt vriendelijk geholpen door vakkundige medewerkers. Goede communicatie over de reparatie en de kosten hier van. Leuke garage en vriendelijke medewerkers!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuw-Buinen - 12 mei 2024
9

Uitstekend, vriendelijk en duidelijk.

Als leek op het gebied van auto's is het voor mij als klant belangrijk dat je weet wat er wordt gedaan met je auto. Daar wordt tijd voor genomen. Dit gebeurt eerlijk en duidelijk. Hierdoor weet ie als klant waar je aan toe bent.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groningen - 11 mei 2024
10

De auto waar we al zolang naar zochten.

Wij waren al zeker een jaar aan het kijken voor een auto. We wisten dat we een BMW x2 wilde hebben. Voor ons zelf hadden we bepaalde opties die we wilde hebben en een bepaalde kleur. En wel de goudkleurige. We hadden al vele auto's bekeken en gezien op internet. Maar net niet wat we zochten. We hadden al een optie genomen op een X2 grijs op een vrijdag. Op zaterdagavond kreeg ik een berichtje van marktplaats dat er weer een X2 beschikbaar was. Hoppa de juiste kleur en vele opties die we wilde hebben. Gelijk een afspraak gemaakt en op maandag de deal gesloten. Fijn bedrijf en wat belangrijk voor mij is. Je koopt een auto de garantie zit er gewoon bij. Hoef je niet appart bij te rekenen. Netjes afgeleverd nieuwe banden erop en niet te vergeten een lekkere taart met een foto van de auto erop. Ik hoop op vele veilige km met deze auto.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- IJsselmuiden - 9 mei 2024
9

Betrouwbaar

Goede afspraken en goede service. Al jaren klant en altijd goed en vriendelijk personeel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Borger - 9 mei 2024
10

Topgarage

Snelle en goede service. Er wordt meegedacht met de klant en zeer betrouwbaar. Aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Exloo - 8 mei 2024
10

Vriendelijk, duidelijk, nuchter en to the point.

Wist snel waar ik aan toe was. Eigenlijk was de garage dicht maar mocht toch een proefrit maken, dus flexibel. Goed inruilbod voor mn oude auto gekregen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Buinerveen - 7 mei 2024
10

Keurig bedrijf

Goed geholpen door Gerwen in overleg was alles mogelijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hollandscheveld - 5 mei 2024
10

Oog voor service en net dat beetje extra

Meteen een goede klik met Gerwen; eerlijk en direct wil hij de beste ervaring voor zijn klanten. Hulde voor net dat beetje extra!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bellingwolde - 5 mei 2024
10

Uitstekende professionele service

Al jaren tevreden klant. Bedrijf denkt mee in zowel onderhoud als aanschaf nieuwe auto.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 25 april 2024
10

Snel & Netjes

Ik heb een Volkswagen T-Cross gekocht, alles verliep soepel ! Heel netjes geregeld allemaal, ook goed contact onderhouden. Toen ik de auto kwam ophalen werd ik warm ontvangen met koffie & een eigen taart ! Heel leuk gebaar. Kortom, heel goed & vertrouwd autobedrijf !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Purmerend - 25 april 2024
10

Snel en professioneel geholpen.

Na probleem stelling snel en adequaat mee gedacht. Problemen snel verholpen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Musselkanaal - 25 april 2024
10

Top service!

Snelle levering en deze ging goed! De ruitenvloeistof werkte niet gelijk een afspraak maken om het te laten maken. Echt een top bedrijf en zal tot nu toe het bedrijf zeker aanraden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veendam - 23 april 2024
8

Uitstekend

Uitstekend
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assen - 19 april 2024
10

Goeie klantvriendelijk bedrijf

Goed geholpen begrijp en een mooie nette auto bedrijf
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zuidbroek - 19 april 2024
9

Hulpvaardig en meedenkend

Al jaren klant en altijd bereid om mee te denken. Snelle service en kundig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 18 april 2024
9

Betrouwbaar autobedrijf en ze doen wat ze zeggen.

Het type auto wat wij zochten gevonden op Marktplaats bij Auto Doorten. Auto voldeed volledig aan de beschrijving. We hebben de auto gekocht met inruil van onze oude auto. Op vrijdag de auto opgehaald. Helaas in de middag een kleine storing (die wel vaker voorkomt bij een diesel) in de auto. Via WhatsApp contact gehad. Maandag konden we de auto gelijk brengen en dinsdag was de storing netjes verholpen. We hopen nog lang zorgeloos plezier van deze auto te hebben.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Elim - 17 april 2024
10

Top service!!

Goede service, fijn geholpen. Dit is zeker een aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 14 april 2024
10

Prima netjes precies en betrouwbaar

Mijn auto koop verliep beetje bijzonder omdat ik als toerist belangstelling kreeg voor 2 van jullie auto’s zonder afspraak Maar ik ben prima geholpen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beerta - 11 april 2024
10

Auto kopen bij doorten wil er geen slecht woord over horen

Auto kopen bij Doorten bv loopt soepelcorrecte behandeling en goede service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Westerbork - 6 april 2024
9

Betrouwbaar en deskundig

De persoonlijke benadering, de kennis en kunde geven vertrouwen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieten - 3 april 2024
9

Voortreffelijke garage zeer klantvriendelijk

Afspraak maken altijd oke, leenauto mee geen probleem, mocht er onvoorziene problemen zijn met de auto altijd overleg (telefonisch), nooit geen problemen, zeer klantvriendelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Buinerveen - 28 maart 2024
7

Efficiënt en snel

Altijd fijn als Manfred dingen voor je regelt. APK, grote beurt, bandenwissel en leenauto mee. Bedankt Manfred!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieten - 27 maart 2024
10

Goede service, prettig zaken doen.

Op afstand een auto gekocht, telefonisch onderhandeld en opgehaald. De auto is keurig, wij kregen een net filmpje van de auto en hij is technisch prima. Deels aanbetaald en het restant bij het ophalen van de auto, waar we nog een kleine verrassing kregen. Goede en zeer vriendelijke service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heiloo - 25 maart 2024
9

Erg klantvriendelijk

Ze repareren niet meer dan nodig is en als er wat extra's aan de auto uitgevoerd moet worden krijg je van tevoren een telefoontje om te overleggen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- GASSELTE - 23 maart 2024
10

Duidelijke eerlijke en vooral vertrouwd gevoel bij aankoop auto

We hebben na 4 trouwe dienstjaren afscheid genomen van onze Opel Astra K diesel, en onlangs onze nieuwe auto de Volvo V60 T8 gekocht bij Doorten. (Wat een top auto:) ) Goed en eerlijke benadering en vertouwd gevoel tijdens verkoop! Netjes en schoon en incl beurt en jaar garantie afgeleverd, gewoonweg top! We blijven zeker komen bij Doorten 🙂
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assen - 19 maart 2024
10

Top service !

Meedenkend en duidelijkheid top bedrijf .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 14 maart 2024
10

Hier voel je je als klant nog koning.

Ik zocht een auto die aan een aantal eisen moest voldoet. Nadat ik een zoekopdracht had geplaatst kreeg ik al heel snel bericht dat ze er een gevonden hadden. De invoer en de afhandeling werd keurig geregeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assen - 10 maart 2024
10

Meedenkend, professioneel en persoonlijk

Auto Doorten heeft ons zeer professioneel geholpen met het vinden van de nieuwe auto voor ons gezin. Met iedere stap in de zoektocht zijn wij meegenomen in de mogelijkheden, wordt er kritisch meegedacht en is het contact prettig en persoonlijk!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Borger - 9 maart 2024
10

Bijzonder vriendelijke mensen

Wij hebben bij hun een auto aangekocht naar volle tevredenheid.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Etten leur - 6 maart 2024
10

Snelle en goede afhandeling

Doen wat zij beloven en nog heel snel ook, boven verwachting!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Exloo - 2 maart 2024
10

Bedrijf met hart.

Chapeau! Bedrijf met eerlijke info en uitstekende service. Zo houdt je klanten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sappemeer - 23 februari 2024
10

Prima autobedrijf.

Vriendelijk ontvangen,Qashqai gekocht prima bod voor mijn auto gekregen conform de markt. Bij aflevering alles keurig geregeld en verzorgd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 2e Exloërmond - 23 februari 2024
10

Top service

Heel behulpzaam, goede uitleg en gastvrij. Een aanrader om daar eens te kijken wanneer je een andere auto zoekt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ruinerwold - 23 februari 2024
10

Uitstekende begeleiding van aankoop

Plezierige persoonlijke aanpak en prima aflevering van de auto
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zuidlaren - 20 februari 2024
10

Geweldig geholpen bij de keuze van een auto

Alles wordt zeer goed nagekeken en zonodig vervangen. Alsof ik met nieuwe auto de deur uit ging gepoetst en al Grote klasse.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Delfzijl - 17 februari 2024
10

zijn te weinig sterren

So far So good, Auto afgehaald na een plezierige afwikkeling. Dus tot dusver " te weinig sterren"
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Aduard - 17 februari 2024
8

Duidelijke communicatie en eerlijke service

Ik werd goed geholpen met de aanschaf van de auto. En ook toen er helaas een beroep gedaan moest worden op de garantie. De communicatie was duidelijk en het probleem heel netjes opgelost.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Emmen - 16 februari 2024
10

Geweldig wat een Mooi Leuk gezellig bedrijf

Ik voel me hier erg thuis.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Aalders - 14 februari 2024
10

Klantvriendelijk, goede service,

Al meerdere jaren zijn wij klant bij garage Doorten. Wij zijn zeer tevreden en bevelen dit bedrijf graag aan. Voor zowel onderhoud als het kopen van een andere auto komen wij er graag. Uiterst klantvriendelijk en deskundig personeel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 10 februari 2024
10

Vriendelijk, eerlijk en goede service

Door het groter worden van onze honden dan verwacht........ ja ja nieuwe fokregels dus XXL uitvoeringen was mijn geliefde MR2 te klein geworden om lekker open mee te toeren. Naast de MR2 reden wij ook met veel plezier nog een schitterende Cooper S. Maar ja dat was geen cabrio en dat is soms toch wel heel lekker. Na een korte zoektocht en wat vriendelijk mailcontact bij Van Doorten in Gasselte uitgekomen en daar een prachte JCW cabrio gevonden. Gelukkig niet eens zo ver van ons huis dus maar met onze Cooper S en MR2 heengereden. Binnengekomen voel je eigenlijk direct dat het een een fijn bedrijf is, vriendelijke jongens met een goed verhaal. Na een korte en eerlijke onderhandeling zijn wij eruit gekomen. Vandaag was het dan zover..... auto halen. Aangekomen en na afscheid te hebben genomen van mijn geliefde MR2 (heb het nipt droog gehouden) naar binnen gegaan voor de verdere afhandeling van het vrijwaren van twee auto's en het overschrijven van de JCW Cabrio. Tijdens een gezellige babbel en een kopje prima koffie gaven wij aan dat wij de velgen van onze Cooper S mooier vonden. Geen probleem wisselen wij de wielen toch nog even om. Dat is klantgerichte service! Als klap op de vuurpijl kregen we nog een heerlijke taart mee met een foto van de auto erop. Een bedrijf waar je met een gerust hart een auto kan kopen voor een eerlijke prijs met goede service!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Muijsers - 9 februari 2024
10

goede service

goede service en zijn klantvriendelijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Exloo - 9 februari 2024
10

Super goed en klantgericht

Zeer goede service verlening. Zijn enorm klantgericht en staan voor je klaar als je ze nodig hebt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieten - 1 februari 2024
10

Vakkundig en klantgericht

De medewerkers bij Doorten zijn vakkundig en geven goede adviezen. We worden goed te woord gestaan en werken klantgericht. Wij zijn zeer tevreden, we zijn inmiddels al 7 jaar klant bij hun. Altijd een goede service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veendam - 31 januari 2024
10

goede service

zelfs onze zafira op leeftijd stond netjes bij ons voor de deur incl apk en grote beurt. op naar 2025
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieten - 31 januari 2024
8

Dikke prima

Het was goed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Fluks - 29 januari 2024
10

Prima en vertrouwd

Zie boven
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieten - 22 januari 2024
10

Super. Vlotte snelle service voor een (in mijn ogen) nette prijs

Net ogend bedrijf met vriendelijk mensen en een goede super service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haren - 20 januari 2024
10

10

Goed en vakkundig in overleg geholpen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Buinen - 18 januari 2024
9

Zeer eerlijke en vriendelijke service!

Meteen vriendelijk ontvangen, een testrit met de wagen die we op het oog hadden was geen enkel probleem. Een eerlijke prijs gekregen voor onze ingeruilde wagen. Na aflevering van onze nieuwe wagen (jonge occasie) zagen we dat er een sierlijstje van de ramen ontbrak. Dit werd meteen bij de officiële dealer besteld en naar ons opgestuurd. Zeer fijne service waarvoor een oprechte dankjewel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda - 17 januari 2024
9

Komt betrouwbaar over en komt afspraken na.

Wij zochten een Daihatsu Terios automaat tegen redelijke prijs met niet teveel km. "Apeldoorn" maar overgeslagen al stond daar een mooie te koop. Vonden er een bij auto sevice Doorten , kleur en uitvoering stonden ons aan en ,belangrijk vonden wij dat het niet alleen handelaar maar ook Bovag garagebedrijf is en alle goede recensies van dit bedrijf . wel effe 180 km rijden maar het was de moeite waard. Mooie Daihatsu Terios gekocht en zijn er zeer tevreden mee.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ede - 16 januari 2024
9

Adequaat

jammer dat er vergeten is telefonisch te melden dat de auto klaar staat na de beurt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Drouwen - 15 januari 2024
10

Zeer goed en betrouwbaar

Goede ervaring bij de aankoop van onze andere auto ( suzuki baleno ) een verkoper die goed en eerlijk advies geeft !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stadskanaal - 13 januari 2024
10

Uitstekende service

Uitstekende service bestaat uit het op juiste wijze uitvoeren van de onderhoudswerkzaamheden, waarbij geen onnodige acties worden ondernomen. Ik hoefde niks aan te geven. Zij weten wat moet en wat niet nodig is. Prima werk dus!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rolde - 11 januari 2024
10

Alles naar wens afgeleverd!

wij bekeken de auto en alle opmerkingen werden naar tevredenheid afgehandeld! Ook zelf op de brug kijken: prima! Een kleine correctie wordt nog geregeld en de APK keuring is er bij inbegrepen, de Bovag- garantie geldt nog voor een half jaar! Zelfs nog kado!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Musselkanaal - 8 januari 2024
10

Super garage

Inmiddels aantal auto’s verder, steeds wordt ik verrast door de aandacht en service die mij geboden wordt. Top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Anderen - 6 januari 2024
10

-

-
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hadderingh - 26 december 2023
10

Prettig

Persoonlijke benadering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Borger - 25 december 2023
10

Super service, vriendelijk personeel, duidelijk verhaal, nette afhandeling.

Vriendelijk personeel. Echt een aanrader. Duidelijk en deskundig verhaal. Nette afhandeling van koop auto en goede eerlijke inruil.. Super tevreden. Bedankt groet Hilbert René Oosting.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leek - 23 december 2023
10

Mooi bedrijf met goede service en vriendelijke medewerkers.

Sinds 2016 klant bij Van Doorten. Sindsdien 3 personenwagens bij hun gekocht en in onderhoud gehad. Altijd correct en vriendelijk geholpen. Ze zijn meedenkend en service gericht. Ondanks dat in Winschoten diverse garagebedrijven zijn, heb ik de reistijd naar Gasselte er graag voorover.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Winschoten - 23 december 2023
10

Fijn bedrijf prima zaken gedaan en komt zijn afspraken na!

Auto gekocht via internet en telefoon dus op vertrouwen gekocht de auto was in werkelijkheid mooier dan op de foto’s zichtbaar was. Wij waren daarom blij verrast met onze aankoop zoals was afgesproken Bedrijf straalt eerlijk en betrouwbaarheid uit wij kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen voor de aankoop van een auto. M
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerde - 22 december 2023
10

Fijne vent die gerwen

Word gerdgeld
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eexterveen - 22 december 2023
9

Altijd goed en vriendelijk geholpen.

Komen hier al een aantal jaar. Altijd goed en vriendelijk. Wij blijven klant.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 21 december 2023
9

Gemoedelijk, vriendelijk en aardig!

Snel een afspraak en goede ontvangst. Gemoedelijk, vriendelijk en aardig. Voor mij belangrijke onderdelen om zaken met elkaar te doen. Een volgende keer ga ik hier zeker weer kijken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Meppel - 21 december 2023
10

prettig contact

flexibel en makkelijk contact, lekkere taart bij aflevering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Midwolda - 16 december 2023
8

Goede service

Ik rij lange afstanden, Gerwen en Manfred zorgen ervoor dat mijn bus tiptop in orde is. En als er problemen zijn worden ze snel verholpen. Top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 15 december 2023
9

Erg betrokken bij het vinden van een mooie geschikte auto

Gerwen heeft enorm z'n best gedaan om een mooie en passende auto te vinden. Hij heeft zich een goed beeld gevormd van de wensen en eisen. Is op zoek gegaan opties met mij verkend en uiteindelijk de passende auto gevonden. Waarna zijn en ons geduld nog op de proef werd gesteld door de verkopende partij. We werden goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselternijveen - 10 december 2023
10

Fantastische service!

Blij met de hulp met de zoektocht naar een andere auto!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 29 november 2023
10

Uitstekend

Hele fijne garage, Zeer klantvriendelijk, en nemen ruim de tijd voor je. Ik zou deze garage zeker aanbevelen bij anderen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oud annerveen - 24 november 2023
9

Prima

Ideaal om online een afspraak in te plannen. Auto netjes gewassen terug gekregen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bronneger - 20 november 2023
10

Super service

Altijd vlot en vriendelijke service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 18 november 2023
10

Top bedrijf met een topservice

Vanuit Den haag naar gasselte gereden. Heb ik een bus gekocht bij auto doorten. Kreeg gelijk een topservice aangeboden door gerwen en personeel. Prijzen zijn lager dan gemiddelde bedrijven. Ze hebben top occasions staan . En snelle service. Had een kleine storing . Ze stonden volgende dag voor de deur in den haag om me bus op te halen . Paar dagen later auto klaar En opgelost . Zo hoort het hier kunnen meer bedrijven een voorbeeld van nemen !!!!! Gerwen bedankt voor de snelle service. En hopelijk tot snel voor een nieuwe auto of bus .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den haag - 14 november 2023
10

Reliable

Very professional . One of my best experieces with a company and the people there.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bucuresti - 8 november 2023
10

Niks op aan te merken!

Prima! Doen wat ze zeggen en komen hun afspraken na.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Borger - 8 november 2023
7

Goed

Goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zuidlaren - 29 oktober 2023
10

Correct bedrijf, super afgeleverd

Tweede auto hier net gekocht. Vandaag afgeleverd, keurig geregeld en verzorgd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Boven Pekela - 27 oktober 2023
10

Meedenkend en zeer correct

Personeel die meedenken met de klant, als ze een Michelin ster kunnen geven kwamen ze er voor in aanmerking
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieten - 27 oktober 2023
1