Wat zeggen onze klanten?

8

Goede deskundigheid, goed geholpen

Wij zijn goed geholpen bij de aankoop van onze auto.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tiel - 22 juni 2021
10

Goede ervaring!

Vriendelijke en behulpzame service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 14 juni 2021
10

Super.

Conform afspraak.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Van den Berg - 13 juni 2021
8

Correcte, en plezierig contact.

Ben tot nu toe ruime tevreden met bestaande relatie met de medewerkers van autobedrijf Doorten. Verbeterpunt is inhoud van advertenties. Inhoud klopt niet met auto. Is bij het aankopen van een auto belangrijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselt - 7 juni 2021
10

Uitstekend geholpen

Na de proefrit het besluit genomen om de auto te kopen. Of de auto meteen mee kon?Ondanks de drukte in werkplaats toch nog mogelijk om de afleveringsbeurt te geven. Prima, scheelt toch weer een snipperdag voor me.No nonsens en lekker snel en correct alles afgehandeld. Een auto kopen is (voor de meeste mensen) emotie, ik ging met een goed gevoel bij het bedrijf vandaan. Helemaal top!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Purmerland - 5 juni 2021
10

Al vele jaren een tevreden klant.

Nooit geen problemen en altijd goede service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieten - 4 juni 2021
8

Goed

Staan altijd klaar overleg is in orde leveren goed werk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieten - 4 juni 2021
7

zeer attent van die luxe taart , auto net vanmiddag gehaald

Komt zeer kundig en bekwaam over , zonder poespas daar houden wij van
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Musselkanaal - 4 juni 2021
8

Vriendelijke mensen

De garage straalt vakkundigheid uit.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stadskanaal - 4 juni 2021
10

Heel goed

Hele goede ervaring en wordt altijd prima geholpen met wat voor euvel ook, geen bla bla straight to the point, gewoon een goede garage om bij te zijn met prima mensen die weten waar ze het over hebben
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Drouwen - 4 juni 2021
10

Uitstekend

Zeer prettig!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assen - 1 juni 2021
10

Prettig geholpen

Prima service. Bij aflevering van auto, heerlijke taart cadeau gekregen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Middenmeer - 1 juni 2021
8

Altijd goede service én denken met de klant mee

Zie bovenstaande
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 1 juni 2021
10

Prima

Mijn eerste ervaring met auto service Doorten is vlot en goed verlopen. Bedrijf is duidelijk en straalt kennis en service uit. Auto gekocht en ingeruild. Auto keurig netjes afgeleverd en een prima inruil gekregen. Garage heeft een keur aan nette occasions staan en zijn zeker niet duur vergeleken met andere bedrijven. Ik raad deze garage zeker aan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groningen - 30 mei 2021
10

Super

Heel vriendelijk personeel, zeer klantvriendelijk, vlotte service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 26 mei 2021
9

Geweldig

Vakkundig. Vriendelijk Begripvol. Snelle service. Prijs-kwaliteit verhouding prima.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 24 mei 2021
10

Je weet waar je aan toe bent

Prima contacten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- GASSELTE - 22 mei 2021
10

Kundig en een prima service.

Korte lijnen en een rechtstreeks contact maken het kopen van een auto bij auto Doorten een aangename ervaring. Maw: Top bedrijf.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assen - 22 mei 2021
10

Uitstekend geholpen aan een nieuwe auto.

Vriendelijk, behulpzaam en niet opdringerig. Gaven mij alle tijd om de auto te testen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Emmen - 20 mei 2021
10

Zoals altijd, wederom super service.

Goede, snelle service. Klantvriendelijk, meedenkend.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 16 mei 2021
9

Altijd vriendelijk en uitstekende service.

Altijd uitstekende service en goed geholpen. Denken mee met de klant.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Borger - 16 mei 2021
9

Prima service en bijzonder klantvriendelijk.

Ik heb nu diverse malen met Auto Service Doorten te maken gehad maar ik kan niet anders zeggen dat ik altijd bijzonder vriendelijk ontvangen ben. Er werd nooit moeilijk gedaan en ik werd altijd snel geholpen tegen zeer redelijke tarieven. Niets anders dan lof.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- GASSELTE - 14 mei 2021
10

Keurige behandeling

Prettige ontvangst en afhandeling
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stadskanaal - 12 mei 2021
10

Uitstekend

Altijd prettig contact, vlotte en deskundige service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 11 mei 2021
9

Top service.

Snel, eerlijk en meedenkend.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselternijveen - 11 mei 2021
9

Zoals altijd: prima

Prima, goede service, goed advies. Als vanouds
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieten - 10 mei 2021
10

Direct een goed gevoel.

Wij hadden s’avond na 18.30 een afspraak om een auto te bekijken. Gerwen had de auto al klaargezet voor een proefrit. Na een 1/2 uur te hebben gereden wisten wij al dat de auto is verkocht en binnen 45 min hadden wij een deal. Autobedrijf Doorten is een aanrader” en je hebt gelijk het gevoel dat je serieus wordt genomen. Nemen de tijd en dringen niets.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Erica - 8 mei 2021
10

vriendelijk , correct en betrouwbaar in de buurt

Vriendelijk , correct en betrouwbaar in de buurt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Borger - 8 mei 2021
10

Zeer klantvriendelijk.

Auto gekocht en heel goed geholpen,was een aangename ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwe Pekela - 7 mei 2021
10

Eerlijk

Eerlijk bedrijf waar je goed geholpen wordt Vriendelijk personeel Duidelijke antwoorden Behulpzaam en meedenkend
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stadskanaal - 7 mei 2021
9

Vriendelijke mensen met veel aandacht voor je wensen.

Prima service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 6 mei 2021
10

fijn en vertrouwd

Goed gevoel bij dit bedrijf, komt na wat hij beloofd, en wil geen auto verkopen zonder garantie, omdat hij geen gezeur achteraf wil. Kreeg er zelfs winterbanden die hij nog had liggen. Echt top, zou er zo weer een auto kopen. Zeer blij met mijn CX5.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Apeldoorn - 5 mei 2021
10

Klantvriendelijk, goede service

Ik heb bij Doorten mijn auto ingeruild voor een mooie tweedehands auto. Ik ben tevreden over de onderhandeling, de service, de klantvriendelijkheid en over mijn nieuwe auto! Super netjes verlopen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Bosch - 5 mei 2021
10

Geweldig

Voor mij was ut heel ver vanuit Limburg maar ut heeft allemaal perfect gegaan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Swolgen - 4 mei 2021
10

Perfect

Geweldige service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 30 april 2021
10

Prima service!

Een goede garage komen afspraken na, een aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieterveen - 29 april 2021
10

Een prima garage met uitstekende sevice.

Al lang geleden ben ik klant geworden bij garage Doorten. Nog steeds ben ik een trouwe klant. Vakbekwaam, zorgvuldig en betrouwbaar zijn voor mij eigenschappen, die.van toepassing zijn bij dit bedrijf. Tevens ben ik zeer tevreden over het personeel: altijd vriendelijk en.correct.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groningen - 29 april 2021
10

Top autogarage met super service!

Heel eerlijk heb ik nog nooit geen klachten gehad. Het is bedrijf dat ook meedenkt met klant en vooruit denkt wat voor onderhoud de auto volgende keer nodig heeft. Als e tijdig afspraak maakt is er ook altijd een leenauto. Zelfs een busje behoord tot de mogelijkheden. Ik word altijd netjes gebeld met wat er mis mee is. Ook vertellen wat het dan gaat kosten en waar eventueel de dure kosten inzitten. Gewoon top bedrijf met leuke groep personeel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Odoorn - 23 april 2021
10

Ze zijn aardig, goed en heel gewoon.

Ben al heel lang klant en heb nog nooit het idee gehad dat ik voor de gek gehouden werd. Ze zijn realistisch en zowel technisch als communicatie technisch gewoon goed. Ze denken mee.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 22 april 2021
10

Fijn bedrijf.

Al een aantal jaren klant bij dit bedrijf.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Mussel - 16 april 2021
10

prima garage

Heen geweest voor een grotebeurt plus apk en nieuwe radio ingebouwd alles correct afgehandeld en als ik me niet vergis hébben ze mijn auto ook nog gewassen toppie
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roden - 15 april 2021
9

Adequaat

Diagnose gevolgd door contact met prijsstelling. Prima!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Drouwen - 12 april 2021
10

Zoals altijd goed en snel.

Professioneel, klantvriendelijk en goede prijs kwaliteit verhouding.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 8 april 2021
9

Prima service

Prima service. prijs/kwaliteit is prima in orde. Je wordt altijd gebeld als er wat bijzonders is en krijgt dan gelijk te horen wat het gaat kosten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 8 april 2021
10

top service

De auto werd na een onderhoudsbeurt thuis gebracht, omdat we zelf een lang weekend weg waren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 7 april 2021
10

Uitstekend

Alles is goed geregeld
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Exloo - 7 april 2021
10

Fijne betrouwbare garage

Medewerkers denken met de klant mee... Fijne betrouwbare garage
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 31 maart 2021
9

Hele eerlijke handel in auto’s geen flauwe kul praatjes

Super geholpen, aardige mensen. Zal zo weer een auto kopen bij deze garage.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leens - 28 maart 2021
10

Snelle en goede service

Vlot en goed geholpen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 25 maart 2021
10

Vriendelijk en klantgericht.

Occasion gekocht bij Doorten. Zeer prettig geholpen, klantvriendelijk en maken een betrouwbare indruk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlagtwedde - 22 maart 2021
10

Doen waar ik voor kom en ik ben altijd tevreden!

Ieder advies dat je krijgt, kun je met een gerust hart opvolgen. Afspraken worden nagekomen en goed uitgevoerd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Buinen - 19 maart 2021
10

Dit bedrijf heeft alles netjes verteld en netjes nagekomen

Heb een auto ongezien gekocht en alles klopte zeer goed en fijn behandeld door het bedrijf woon op 240 kilometer afstand. Topbedrijf.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nuenen - 18 maart 2021
10

Top

Leuke ontvangst en goede uitleg. Mochten gelijk een proefrit maken in in de Renault Twingo. Bij ophalen een heerlijke slagroomtaart met een foto van de auto Super leuke verrassing! Auto is top afgeleverd volgens afspraak. Garage Doorten heeft er een nieuwe klant bij Groetjes Karin Lammerts
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Annen - 12 maart 2021
9

Snel en goed.

Tot mijn verrassing was zelfs mijn niet toonbare auto gewassen en gezogen. Misschien een tip om de auto wat beter te onderhouden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 7 maart 2021
10

Eerlijk, duidelijk, vertrouwd en gastvrij!

Ik heb m’n auto pas een paar dagen geleden gekocht bij Doorten bv. Bij de zeer lange speurtocht van heel veel occasions en dealers, ben ik voortdurend vertrokken met een naar onderbuikgevoel. Het moet nog blijken hoe goed deze auto is maar aan de service, duidelijkheid en gastvrijheid zal het niet liggen. Ik heb er in ieder geval 2X een rit van 180 KM voor over gehad om eindelijk met een heel vertrouwd gevoel een occasion te kunnen kopen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Loosdrecht - 7 maart 2021
10

Wordt je altijd goed geholpen

Een garage naar tevredenheid, waar service en kwaliteit hoog staat aangeschreven
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Niekerk - 5 maart 2021
10

Correcte behandeling en vertrouwenwekkend.

Afgezien van het tankstation de eerste keer klant bij Doorten. Heel vriendelijk en goede afhandeling. Een heel positieve ervaring, ga hier zeker niet voor de laatste keer heen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bronneger - 4 maart 2021
8

Helemaal perfect

Welkom en goed voorbereid op onze komst, auto stond gereed en konden dus direct een proefrit maken. Aardig en beleefde mensen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogezand - 3 maart 2021
9

Goed en snel

Prima vakgarage!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Exloo - 3 maart 2021
10

Verrassend goed!

Bij kopen van een auto denk je al vaak aan een snelle verkoper, aanvullende dure garantiepakketten en zoveel mogelijk toe betalen. Bij autoservice Doorten werden wij aangenaam verrast! Nieuwe APK, garantie en ook nog eens een goed bod voor onze auto. Wij kunnen autoservice Doorten van harte aanbevelen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogezand - 28 februari 2021
9

Prima

Goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zuidlaren - 27 februari 2021
9

Zeer plezierige contacten en professionele ondersteuning

Ik heb met veel genoegen me laten voorlichten over een occasion van garage Doorten. Het gesprek verliep heel plezierig en we kwamen snel op een goede deal uit. De aflevering en de service die daarbij geleverd werd was uitstekend.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuw-Buinen - 27 februari 2021
10

Super klantvriendelijk

Duidelijk en vriendelijk en als netjes geregeld ook goed geholpen en adviseren
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Emmen - 26 februari 2021
9

Goede samenwerking!

Goed contact, goede samenwerking!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogersmilde - 23 februari 2021
10

Vriendelijk, competent, degelijk en servicegericht

Prettige ontvangst Uitstraling van vakmanschap Geen onnodig gezeur bij onderhandeling Afleveringmet gepaste spoed naar wens van klant geregeld
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stadskanaal - 17 februari 2021
9

Top bedrijf met top service

Geweldig goede snelle service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- GASSELTE - 17 februari 2021
10

Prima

Prima service, je word gelijk gebeld als er iets aan de hand is met de auto.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 17 februari 2021
9

Top Garage

Een nieuwe Peugeot 2004 gekocht bij Doorten. Bijzonder tevreden en zeer klantvriendelijk geholpen. Goede inruil gekregen. Kregen een heerlijke fototaart met de nieuwe peugeot erop. Komt afspraken na. Een aanrader Garage Doorten
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Delfzijl - 13 februari 2021
10

Altijd vriendelijk en bekwaam personeel

Mijn ervaring is altijd goed. Vriendelijk personeel en bekwaam. Onze auto kan er weer tegen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 12 februari 2021
10

Puik

Heel goed geholpen. Duidelijk en heel vriendelijk ondanks de corona maatregelen goed geholpen! Zeker een aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oosterhesselen - 7 februari 2021
10

Uitstekend

Caronatijd...wel of niet andere auto Toen zagen we wv golf sport Ven Ja dat is hem Afspraak gemaakt geweldig geholpen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Smilde - 5 februari 2021
10

Altijd goed

Altijd goeie service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stadskanaal - 5 februari 2021
10

Keurige en nette service

Gerwin is vriendelijk en behulpzaam.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogeveen - 5 februari 2021
10

Zeer klantvriendelijk, zelfs in Corona tijd

Goeie service, je word eerlijk en correct behandeld. Goeie medewerkers. Werd goed geholpen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogezand - 3 februari 2021
10

Top service

Top ontvangst, verse taart bij de koop van de auto, vriendelijk personeel en de auto stond binnen 3 dagen voor ons klaar.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groningen - 2 februari 2021
7

Niks met!

Alles volgens afspraak verlopen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rolde - 30 januari 2021
9

Zeer goede communicatie

Ben gebeld met de dingen die aan de auto gebeuren moesten en de eventuele kosten, dit heb ik als erg prettig ervaren, het is een garage die ik wel kan aanbevelen, qua service en klantvriendelijkheid.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Buinerveen - 29 januari 2021
10

Klantvriendelijk

Als er wat met de auto is , dan proberen ze je zo snel mogelijk te helpen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 22 januari 2021
9

Aanschaf auto

We zijn vriendelijk geholpen door een gedreven, enthousiaste jongeman (rekening houdend met de corona richtlijnen) en zijn zeer tevreden! We zijn heel blij onze mooie "nieuwe" auto. Het ophalen van de auto voelde heel feestelijk!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assen - 18 januari 2021
10

was goed voor elkaar

De auto kwam weer gerepareed en netjes op de dam
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zuidwolde - 17 januari 2021
7

Goed

Prima service, alleen jammer dat de factuur 30,- duurder was dan telefonisch meegedeeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselt - 13 januari 2021
10

Uitstekend

Zoals altijd zeer deskundig geholpen en altijd met een glimlach.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- GASSELTE - 12 januari 2021
10

Erg goed

Auto was naar de garage voor apk en kleine onderhoudsbeurt . De garage heeft mij gebeld inzake bepaalde reparatiekosten en ze hebben zeer goed meegedacht en de verschillende opties doorgesproken .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselternijveen - 12 januari 2021
10

Prima service

Snelle service, klantvriendelijk personeel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieten - 9 januari 2021
10

Zeer vriendelijk en klantgericht! Hartelijk dank!!!

Prettig, professioneel en klantgericht!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Soest - 30 december 2020
9

Alles conform afspraak

Wat je afspreekt komen ze ook na, geen verrassingen achteraf.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kropswolde - 30 december 2020
10

Fijne garage

Fijne garage, niet te duur
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 29 december 2020
10

Geweldige service en advies op maat

Super service ook tijdens de Corona tijd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 27 december 2020
7

Goed , vertrouwd

Goeie, snelle service. Goeie prijs kwaliteit verhouding
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Borger - 27 december 2020
10

Zeer betrouwbaar

Altijd vlot geholpen. Dien wat ze zeggen. Erg vriendelijk. Voelt allemaal zeer vertrouwd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wijchers - 26 december 2020
10

Super goed geholpen

Auto gekocht en kon hem de volgende ochtend al ophalen. Goed geholpen, dus heel tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- GRONINGEN - 25 december 2020
9

Prima ervaring

Auto keurig op tijd gereed voor aflevering inclusief nieuwe APK, terwijl de huidige nog ruim 7 maanden geldig was. Paar aandachtspuntjes waren nagekeken. Lekker taartje bij aflevering. Met 6 maanden garantie veel vetrouwen in de aankoop. Ik beveel Auto Doorten aan als een betrouwbare garage met een aangename vorm van communicatie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Westerhoek - 25 december 2020
9

Prima

Denken goed mee.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Valkenswaard - 24 december 2020
10

Goede service en kwalteit voor betaalbare prijs

Altijd snelle en goede service en kwaliteit met vriendelijkheid voor een goede prijs
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 23 december 2020
10

Geweldig

Ze helpen snel en de prijzen zijn redelijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieten - 18 december 2020
10

Uitstekende service

Dit bedrijf is zeer klant vriendelijk en oplossing gericht. Verder leveren ze uitstekende service en ze doen wat ze beloven!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselternijveen - 18 december 2020
9

Zeer fijne garage waar wij de auto gekocht hebben

We komen van ver, dus het contact is via telefoon en whatsapp gegaan. De auto voldeed precies aan wat we hadden besproken en gezien op foto’s. De auto is nog gekeurd en heeft een beurt gehad. De verkoper was heel vriendelijk en attent. Ik zou deze garage zeker aanbevelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oosterblokker - 17 december 2020
10

Top service

Super goed en betrouwbaar bedrijf. Zetten net dat extra stapje om de auto helemaal netjes te maken. Fijn dat het ook nog op deze manier kan! Ik kan dit bedrijf aanraden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rhenen - 15 december 2020
10

goede service

Vriendelijke medewerkers, goede service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stadskanaal - 14 december 2020
9

Super fijn warm bedrijf

Goede service Altijd vriendelijk Een fijn bedrijf voor onderhoud van onze auto Zelfs de leen auto staat warm voor je klaar super Zeer tevreden komen er al heel wat jaartjes.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieten - 13 december 2020