Wat zeggen onze klanten?

9

Adequaat

Afspraak + uitvoering zoals je dat graag wilt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 28 november 2021
9

Zeer duidelijke en vriendelijke mensen

.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ijmuiden - 27 november 2021
10

Top service

zeer tevreden zeker aan te raden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Buinen - 25 november 2021
9

Zeggen wat je doet, doen wat je zegt!

Erg goed overleg (Manfred) en opgave kosten bij moeilijke reparatie( brandende lampjes motorblok en airbag)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 24 november 2021
10

prijs en kwaliteit

betaalbaar voor onderhoudsbeurten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 24 november 2021
10

Staan altijd voor je klaar !

Altijd als je langskomt met een vraag of een probleempje … men neemt de tijd om je aan te horen en, als het wat kleins is, dan zal men altijd kijken of het misschien meteen is op te lossen. “Ouderwetse” aandacht die je bijna nergens meer aantreft.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 24 november 2021
9

Top service

klantvriendelijk en super snelle professionele service!!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogersmilde - 22 november 2021
10

Maatwerk

Mijn auto voor APK, kleine beurt en schadereparatie op 12 november jl. bij Doorten gebracht. Omdat er een nieuwe bumper besteld moest worden werd ongevraagd een leenauto aangeboden. Auto loopt weer als een zonnetje, prima service en vakkundig personeel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 21 november 2021
10

Perfect

Vriendelijk personeel wat even meedacht in de keus van mijn winterbanden. Gelijk een schroef uit mijn zomerband gehaald. Gewoon zoals het hoort maar wat zeker niet meer overal vanzelfsprekend is.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselternijveen - 20 november 2021
10

Zeer klantvriendelijk en goede kwaliteit.

Ik kom er al jaren en ben zeer tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding en dienstverlening.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ter Apel - 20 november 2021
10

Perfect!

Vandaag mijn auto mogen ophalen! Mijn ouders zusje waren al klant! Goede ervaring daarom ben ik ook gaan kijken! Ze denken met je mee en zijn zeer vriendelijk! Zeker een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stadskanaal - 20 november 2021
9

Klantvriendelijkheid en service tot in de puntjes verzorgd

Goede service verlening en vakmanschap. Ik heb ze graag om de hoek 😉
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ede - 20 november 2021
10

Goede en vooral persoonlijke service!

Prettig contact gehad en goed, vriendelijk en vooral persoonlijk geholpen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schomaker - 20 november 2021
8

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

Klantvriendelijk en deskundig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieten - 20 november 2021
10

10

Top bedrijf
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beverwijk - 20 november 2021
10

Perfect

Afspraak gemaakt voor banden. Door omstandigheden moest ik, op het allerlaatste moment de afspraak verzetten. Geen enkel probleem.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assen - 18 november 2021
9

Top service

Top garage top medewerkers Top service Top werk wat ze verrichten . Ze denken altijd mee om zo fijn mogelijk te.laten verlopen In een woord TOP GARAGE DOORTEN
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Borger - 16 november 2021
10

Top garage niks op aan te merken

Heb goede ervaringen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieten - 16 november 2021
10

Geweldige en snelle service

Mijn auto moest voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt naar de garage. Bij Doorten denken ze met je mee. Daar doen ze alleen datgene dat nodig is. En gelijk werd, in overleg, de APK iets naar voren gehaald zodat die kosteloos werd uitgevoerd. Hij is weer prima in orde, en de kosten vielen mee.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 13 november 2021
10

Staan voor je klaar

Proberen op te lossen waar je voor komt. Zijn vriendelijk, behulpzaam en patent.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Buinen - 12 november 2021
10

prima vriendelijk

Zeer korte maar zeer goede ervaring bij aankoop van de camper Goede begeleiding bij de uitleg over hoe het werk, nette aflevering Je mag bij vragen en problemen altijd terug komen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Coevorden - 11 november 2021
8

Snelle plezierige service en transparantie

We zijn goed geholpen voor/tijdens ons bezoek en kregen duidelijke antwoorden op onze vragen over de auto. Toen de verkoop voltooid was kregen we zelfs een taartje om het te vieren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 11 november 2021
10

Geweldige service

Mijn auto is sinds aanschaf in onderhoud bij garage Doorten. Aangezien mijn auto een APK keuring moest hebben ga ik daarvoor naar mijn garage. Erg vriendelijke en deskundige mensen waar ik in de toekomst graag terug kom voor een andere auto.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 10 november 2021
8

Een fijne garage om naar toe te gaan.

Heel vriendelijk personeel. En met overleg is er veel mogelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselternijveen - 9 november 2021
9

Altijd goede service

Goede en adequate service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assen - 3 november 2021
10

De mensen van Doorten staan altijd voor je klaar!

Wij wonen nu anderhalf jaar in Borger, maar hebben alle reden om bij garage Doorten te blijven. Van hieruit is alles goed te regelen. N.b. zelfs vanuit onze camper in Spanje konden we de apk van onze personenwagen in Gasselte regelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Borger - 3 november 2021
10

Hele goede ervaring

Vriendelijke mensen zijn zeer tevreden Staan altijd voor je klaar
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veendam - 2 november 2021
8

Uitstekend

Wordt goed op de hoogte gehouden bij de onderhoudsbeurten van mijn auto
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schoonloo - 25 oktober 2021
10

zeer goed.

Ik heb goede ervaring met doorten, en de mensen die er werken zijn altijd vriendelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- GASSELTERNIJVEEN - 25 oktober 2021
10

Zeer goed geholpen !

Nemen alle tijd !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieten - 21 oktober 2021
10

Een oprechte ervaring waar beide partijen tevreden zijn.

Ik heb een prettige ervaring bij Auto Service Doorten. Online auto gevonden, bekeken op de zelfde dag en gelijk tot een overeenkomst gekomen. Week later kon ik hem ophalen. Serivce is strak en duidelijk. Aanrader voor iedere koper.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- - - 17 oktober 2021
10

Vriendelijke en correcte afhandeling van de auto aankoop.

Klantvriendelijk en keurige aflevering van de auto.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dokkum - 16 oktober 2021
10

Men probeert je altijd in goed overleg te helpen.

Men neemt altijd contact op met de klant over de eventuele kosten
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieten - 13 oktober 2021
9

Prima

Prima
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Laernoes - 13 oktober 2021
10

Geweldig bedrijf waar service hoog in het vaandel staat

Kleine storing werd keurig verholpen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Borger - 6 oktober 2021
8

Goed neemt de tijd voor de klanten

Vriendelijke en goed geholpen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sibculo - 6 oktober 2021
9

Goede service, en niet duur

Goede service, komen afspraken netjes na. Zijn niet duur, vriendelijk personeel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 6 oktober 2021
10

Uitstekende service!

Ongelofelijk net en eerlijk bedrijf met een top service! Ik zou iedereen hier aanraden een auto te kopen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorthuizen - 5 oktober 2021
10

Klantvriendelijke garage dealer met passie voor het vakgebied.

Klantvriendelijk, eerlijk en scherpe goede prijzen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Drouwen - 4 oktober 2021
10

Helemaal super

We hebben een tweede hands auto gekocht deze werd helemaal nagezien zoals het hoort. Er bleek dat er onvoorziene problemen ontdekt werden daar zijn wij van op de hoogte gesteld en voor een zeer vriendelijke prijs is de auto tot in de puntjes hersteld. Wij hopen dat wij mooie veilige jaren met onze Fiat Panda de weg op kunnen. En de taart van de plaatselijke bakker met een foto van de auto was ook heerlijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 2 oktober 2021
10

Vriendelijk. Behupzaam.

Ik werd goed geholpen Ben erg blij met de auto die ik bij jullie heb gekocht
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Norg - 2 oktober 2021
10

Topbedrijf!

Goede service, erg klantvriendelijk. Bedankt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stadskanaal - 29 september 2021
10

Super

Goede service, telefonisch op de hoogte gebracht van de kosten, haal en brengservice. Fijne medewerkers.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselternijveen - 28 september 2021
10

Uitstekende service

Fijn dat mijn auto thuis werd afgeleverd na een servicebeurt
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 24 september 2021
10

prima snel professioneel advies

prima snel professioneel advies
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assen - 21 september 2021
8

Top service

Goed voor mekaar
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nuis - 18 september 2021
9

Klantvriendelijk

al 35 jaar een begrip in Gasselte en omgeving.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselternijveen - 10 september 2021
8

Goede service

Bedankt voor de goede service. Mitsubishi asx bevalt prima, nette auto.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Ham - 7 september 2021
9

Goede service

Ik ben goed geholpen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Borger - 7 september 2021
9

Aanschaf auto is perfect verlopen

Prima autobedrijf om een auto aan te schaffen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hardenberg - 4 september 2021
9

Afspraken worden nagekomen.

Onderhoudsbeurt als beloofd op tijd uitgevoerd en auto tijdig terug. Vriendelijke medewerkers
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 3 september 2021
10

Zeer klantvriendelijke, probleemoplossende en betaalbare garage.

Wordt altijd meteen geholpen indien er een probleem is met de auto.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 2 september 2021
9

Prima

Zeer goed geholpen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haren - 1 september 2021
9

Dik tevreden.

Goede en vriendelijke service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gees - 31 augustus 2021
7

Prima

-
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rolde - 31 augustus 2021
10

Mooi en net bedrijf

Auto doorten is vriendelijk en gastvrij. Ze hebben kennis van de auto’s die ze hebben en staan achter het product wat ze verkopen. Ik heb een zeer positief contact gehad met hun en zal ze zeker aanbevelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gorredijk - 29 augustus 2021
9

Goede en duidelijke service tegen een goede prijs

Mijn ervaring is zondermeer goed. Het was nu de vierde keer dat mijn vrouw en ik bij Doorten kwamen en alle keren prima.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rolde - 27 augustus 2021
10

Goede service.

Altijd goede service en nooit problemen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veenstra - 26 augustus 2021
8

Erg vriendelijk en goed

Ik vind het bedrijf met personeel erg vriendelijk en meedenkend, en ben zeer tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogersmilde - 22 augustus 2021
8

goede en prettige ervaring

tevreden met behandeling
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieten - 22 augustus 2021
9

Positief

Is de eerste keer dat ik hier een auto gekocht heb. Werd vriendelijk ontvangen en proefrit gemaakt. Is snel en netjes afgeleverd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stadskanaal - 20 augustus 2021
8

Probleem snel gevonden

Prima!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieten - 18 augustus 2021
8

Grote onderhoudsbeurt + APK

Auto is snel ingepland ivm met onze andere auto, deze stond ook hier ter reparatie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Emmen - 17 augustus 2021
10

Super goede service

Auto diesel lekkage , direct naar de garage , gelijk een vervangende auto, dat noem ik nu service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Buinerveen - 11 augustus 2021
10

Als altijd efficiënt en vakkundig

Schade reparatie zeer goed uitgevoerd en geanticipeerde handelingen meegenomen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kropswolde - 10 augustus 2021
10

Goed

Goed, snel en redelijke prijs.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieten - 8 augustus 2021
10

Goede service

Leuke, eerlijk en betrouwbare dealer. Ik raad Doorten zeker aan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Franeker - 7 augustus 2021
10

Goede ervaring

Goede en snelle service en ze zijn vriendelijk Kan ze alleen maar aanbevelen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veendam - 6 augustus 2021
10

Goed gevoel.

Onlangs een prachtige VW Tiquan R-Line gekocht. Nu reeds paar weken in ons bezit en superblij mee. Garage Doorten gaf ons een goed vertrouwd gevoel. Fam. Schrik uit Emmercompascuum
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Emmercompascuum - 3 augustus 2021
10

Prima!

De service bij Doorten is zoals het hoort, wij worden altijd prima geholpen volgens afspraak. Dus gewoon een goede garage.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Buinen - 3 augustus 2021
10

Zeer goeie garage en uitstekende vakmensen.

Ik word altijd zeer plezierig geholpen. Ze staan altijd voor je klaar.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieten - 31 juli 2021
10

Komen altijd na wat ze beloven!!!

Dit is de tweede auto, die ik er koop en dat 9mdat bij de eerste de service altijd perfect was
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Buinen - 30 juli 2021
9

Aardig en deskundig advies.

Geeft advies en service zoals het behoort
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 22 juli 2021
10

Fijne garage, laagdrempelig

Super geregeld, eerlijk advies gehad.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 20 juli 2021
9

buitengewoon plezierig en adequaat.

Een genoegen om met Doorten zaken te doen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zuidlaren - 19 juli 2021
10

Super communicatie en service

Er wordt goed geïnformeerd. De werkzaamheden uitstekend uitgevoerd. Luisteren goed en lossen problemen super goed op
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schilt - 19 juli 2021
10

Prima geregrld

Goede service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Buinen - 19 juli 2021
10

Je voelt je welkom in deze nette garage.

Bij binnenkomst wordt je vriendelijk begroet en geholpen door naar mijn mening een verkoper die weet waarover hij sprak. Wat mij direct opviel, het was er heel schoon. (Klasse) Een tot nu toe, erg tevreden klant.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assen - 16 juli 2021
10

Prima service

Prima service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zuidlaren - 14 juli 2021
10

Prima service !!!

Mijn motto is "ben je goed voor je auto, dan is deze ook goed voor jou", en hierbij past de service van Auto Service Doorten B.V. heel goed bij. Een netjes en verzorgd bedrijf, waarbij een reparatie aan mijn auto keurig binnen de afgesproken tijd werd geregeld. Top geregeld !!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 2E Exloermond - 13 juli 2021
9

online auto ingeruild - het kan!

Goede en heldere communicatie over inruil, aanbetaling gedaan maar ter plekke nog alle ruimte om proefrit e.d. te maken. Zeer netjes geregeld!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort - 12 juli 2021
10

Ronduit fantastisch

Zeer vriendelijk ontvangen, auto stond klaar voor proefrit. Deal was snel gesloten voor een nette prijs en dito inruil. Voor levering van de gekochte auto zijn er preventief nog best veel zaken aangepakt. Alle lof!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- HILVERSUM - 10 juli 2021
10

Vriendelijk, reageert snel, denkt mee en vooral goede kwaliteit auto geleverd.

Na contact te hebben opgenomen, snel een goed voorstel ontvangen. Ondanks de drukte in de garage tussendoor de auto gereed gemaakt voor aflevering en een dag later konden wij al een proefrit maken. Omdat wij van ver kwamen had de auto 's ochtends al de servicebeurt gehad. Met een kopje koffie de papieren in orde gemaakt en konden wij de auto meenemen. Alles in goed overleg geregeld, helder en vriendelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoofddorp - 7 juli 2021
9

Zeer vriendelijk behandeld

Door de goede behandeling en de prachtige auto die ze geleverd hebben kan ik dit bedrijf alleen maar aanbevelen. Doen wat ze zeggen en geen onzin praat. Echt een garage met hart voor de auto. Wij komen hier zeker weer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Winschoten - 6 juli 2021
10

Amazing experience from start to finish

From the moment I walked into Auto Service Doorten all the way to me driving out with my new car, I had the most amazing service experience from the friendliest staff members and an absolutely pristine environment. I would recommend anyone to take the time and browse their assortment of high-quality cars. I am so glad that I took the drive from Voorburg to them.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorburg - 5 juli 2021
10

alles conform afspraak en tot in perfectie geregeld

Wij hadden een specifieke wens voor onze nieuwe bus en die is met creatief denken opgepakt en ingevuld. Helemaal prima en super op tijd voor onze vakantie
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 5 juli 2021
10

Goede en snelle service

Goede en snelle service Medewerkers denken met u mee voor een goede keuze of oplossing... Bieden ook service buiten de deur van de garage
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 4 juli 2021
10

uitstekende vriendelijke service

top
Zou je ons aanbevelen? Ja
- valthermond - 3 juli 2021
10

De nood was hoog, en daar was Doorten

We zijn zeer tevreden met de aankoop van onze auto bij garage Doorten. Onze auto werd onverwacht total-loss verklaard en vanwege gezondheidsredenen konden we niet zelf op zoek naar een nieuwe. Doorten kwam na ons belletje nog op dezelfde middag met een potentiële auto zelfs bij ons thuis voor een testrit en het was meteen de juiste. Binnen een week konden we de auto ophalen en we kregen zelfs nog een goede prijs voor onze vorige auto. En in de tussentijd konden we, zelfs op een zondag, contact opnemen voor het ad-hoc gebruik van een leenauto. Onze stress werd meteen weggenomen door hun kalmte. Al met al zijn we 100% tevreden, Doorten is voor ons een garage waar je je vertrouwen in kunt stellen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 29 juni 2021
9

Nette levering volgens afspraak

Goed ontvangen Proffesionele inruil Prima controle en aflevering nieuwe auto
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stiens Friesland - 27 juni 2021
9

Top en vriendelijke service!

Fijne en goede service! Staan altijd voor je klaar en denken met je mee. Het is dat er een factuur (ook deze valt mee) bij komt kijken anders zou ik zeggen; “ik ga er met plezier naar toe”
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 24 juni 2021
9

Uitstekend

Uitstekend
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haren - 24 juni 2021
8

Goede deskundigheid, goed geholpen

Wij zijn goed geholpen bij de aankoop van onze auto.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tiel - 22 juni 2021
10

Goede ervaring!

Vriendelijke en behulpzame service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 14 juni 2021
10

Super.

Conform afspraak.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Van den Berg - 13 juni 2021
8

Correcte, en plezierig contact.

Ben tot nu toe ruime tevreden met bestaande relatie met de medewerkers van autobedrijf Doorten. Verbeterpunt is inhoud van advertenties. Inhoud klopt niet met auto. Is bij het aankopen van een auto belangrijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselt - 7 juni 2021
10

Uitstekend geholpen

Na de proefrit het besluit genomen om de auto te kopen. Of de auto meteen mee kon?Ondanks de drukte in werkplaats toch nog mogelijk om de afleveringsbeurt te geven. Prima, scheelt toch weer een snipperdag voor me.No nonsens en lekker snel en correct alles afgehandeld. Een auto kopen is (voor de meeste mensen) emotie, ik ging met een goed gevoel bij het bedrijf vandaan. Helemaal top!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Purmerland - 5 juni 2021
10

Al vele jaren een tevreden klant.

Nooit geen problemen en altijd goede service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieten - 4 juni 2021
8

Goed

Staan altijd klaar overleg is in orde leveren goed werk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieten - 4 juni 2021
7

zeer attent van die luxe taart , auto net vanmiddag gehaald

Komt zeer kundig en bekwaam over , zonder poespas daar houden wij van
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Musselkanaal - 4 juni 2021