Wat zeggen onze klanten?

8

Uitstekende service.

Dit was mijn eerste kennismaking en ervaring met Autoservice Doorten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rolde - 19 mei 2022
9

Klantvriendelijk en efficiënt

Prima service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assen - 18 mei 2022
10

Super service

Altijd goede service en je wordt hier geholpen met een glimlach. Al meerdere keren onze auto's hier gekocht en in onderhoud natuurlijk. En de taart is een heerlijk bosje bloemen 😉 Meer dan tevreden ! Heb je een vraag dan ook snel antwoord. Duidelijke en heldere communicatie. Kortom : top geregeld daar in Gasselte!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ten Boer - 16 mei 2022
10

Top

Goed luisteren wat er aangegeven word door de klant. Zelf nog in rijden of ze het zelfde ervaren onder het rijden. Staan je vriendelijk te woord. Had hem niet zo schoon gebracht kreeg hem keurig schoon terug. Zeer tevreden over hun. Dank daar voor.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 15 mei 2022
10

Alles tijdig en volgens afspraak.

Snel op de gewenst tijd een afspraak gemaakt en de onderhoudsbeurt is op de afgesproken dag en tijd uitgevoerd. De afgesproken onderdelen zijn vervangen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 14 mei 2022
9

Prima service en altijd vriendelijk.

Altijd goed en vriendelijk behandeld tegen een faire prijs.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 12 mei 2022
10

Uitstekende service

Drempel beschadigd en doorgeroest, kon binnen een dag in de garage in Gasselte worden gerepareerd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 10 mei 2022
10

Uitstekende ervaring

We werden vanaf het begin goed geholpen. De auto werd uitvoerig besproken onder het genot van een kop koffie. Voor de proefrit uitgebreide uitleg over de auto gehad. De auto kreeg voor de levering nog een grote onderhoudsbeurt en APK, 2 nieuwe banden en achter nieuwe remmen. Klasse service. Toen we de auto ophaalden werden we uitstekend geholpen. Het overschrijven ging vlot en we kregen een taart i.p.v. bloemen. Dat was heel leuk en lekker. We zijn heel tevreden met Auto Service Doorten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Drouwen - 10 mei 2022
10

Vlotte, fijne en professionele verkoop

Ik heb de koop als erg prettig ervaren. Vlotte communicatie, vriendelijk, informeel maar toch professioneel, transparant en zeer deskundig. Dank!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rijssen - 9 mei 2022
10

Fijn en professioneel geholpen!

Fijn en professioneel geholpen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stadskanaal - 8 mei 2022
9

prettige en correcte garage

prettig en correct
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Borger - 4 mei 2022
9

taart bij aflevering

keurigen ontvangst
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Deurne - 4 mei 2022
8

Goed

Mijn ervaring is goed daar ik voor de eerste keer met de auto voor de grote beurt ben geweest,prima service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 4 mei 2022
10

Prima

Prettig geholpen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Jt Kaspers - 4 mei 2022
10

tevreden

vriendelijk en begripvol
Zou je ons aanbevelen? Ja
- buinerveen - 1 mei 2022
10

Netjes, vriendelijk, goede service

Bmw 130i gekocht en mijn auto ingeruild. Aardige en eerlijke verkoper/eigenaar. Alles netjes volgens afspraak verlopen. De bij het proefrijden en door de verkoper netjes van te voren aangegeven kleine mankementen netjes opgelost voor de aflevering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eefde - 1 mei 2022
10

Uitstekende service en vakmanschap

Na een onderbreking kom ik er al jaren. Goede monteurs en vriendelijke mensen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 29 april 2022
10

Super!!!

Gerwen, en natuurlijk het hele team. Bedankt voor jullie geweldige service Mvg Peter Veenstra
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Erica - 27 april 2022
8

Zeer vriendelijk personeel en een goede service

Zegt al iets,heb hier toen deze auto gekocht.en kom al jaren terug door de goede service voor de jaarlijkse onderhoud en APK.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Foxhol - 25 april 2022
10

Zoals altijd, weer perfect!

Prima bedrijf, goede service. Uitstekende communicatie
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eelde - 20 april 2022
10

Top service

Uitermate tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Coevorden - 20 april 2022
10

Service is van topkwaliteit!

Komen afspraken na de service is in één woord geweldig. Heel fijn en betrouwbaar autobedrijf.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieterveen - 12 april 2022
10

Nooit geen problemen en redelijke prijzen

Ik kom al heel veel jaren bij Auto Service Doorten en wordt altijd goed en snel geholpen als dat nodig is.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieten - 10 april 2022
8

Goed meegedacht

We hadden een nieuwe auto nodig en al pratend kregen we de tip om een paar dagen later terug te komen omdat dan een auto binnen zou komen, die misschien wel geschikt zou zijn. En dat klopte, we zijn erg blij met onze nieuwe auto!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 9 april 2022
10

Uitstekend

Vriendelijk personeel, uitstekende service. Al jaren klant
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ter Apel - 9 april 2022
10

Top zaak

Goede service . Goede kwaliteit
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Borger - 8 april 2022
10

Top service!!

Vriendelijk, aardig en zeer bekwaam personeel!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Drouwen - 5 april 2022
10

Klantvriendelijk en snelle service

Een 3 serie gezien op site en vervolgens komen kijken en tevens ook een een prijsopgaaf doen voor mijn huidige auto voor de inruil. Alles was binnen een paar minuten geregeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Denhaag - 3 april 2022
10

Zeer vriendelijk en professioneel

Auto gekocht, geen gedoe vriendelijk en behulpzaam. Geen onaangename verrassingen. Alles gedaan zoals afgesproken. Beantwoorden vragen (ook achteraf) snel. En bij aflevering als verrassing een taart met een foto van de auto erop. Erg leuk en attent. Een aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- AALSMEER - 30 maart 2022
10

Altijd goed

Vriendelijke mensen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hooites - 30 maart 2022
9

Duidelijke communicatie en goede service

Wij hebben 2 auto’s bij Auto Service Doorten in onderhoud. De werknemers zijn vriendelijk en communiceren duidelijk over de eventuele gedane werkzaamheden. Wij zijn tevreden over de service en vinden het dan ook fijn om mooi in het dorp te blijven voor service en onderhoud.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 22 maart 2022
10

Prima garage goede service.

Wij komen al jaren bij Doorten geen klachten en worden prima geholpen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Buinen - 19 maart 2022
10

Goede service en eerlijke prijs met dat beetje extra

Ik heb via Internet een elektrische Twingo gekocht. Hierbij werd ik netjes te woord gestaan, ook in de avond via Whatsapp. De keuze gemaakt vol vertrouwen en voor een eerlijke prijs de auto gekocht. Een paar dagen later is gisteren de auto thuis gebracht met als verassing een heerlijke taart. Ik heb er vertrouwen in dat ik een goede auto heb gekocht en dat als het nodig is autodoorten mij zal helpen bij problemen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoofddorp - 18 maart 2022
10

Niets op aan te merken

aan te bevelen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Odoorn - 16 maart 2022
10

volledig naar wens

prettig
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieten - 10 maart 2022
10

Vriendelijk & flexibel.

Snel ingepland. Vriendelijke mensen die meedenken en alles goed gecommuniceerd. Word ik blij van.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 10 maart 2022
9

Prima bedrijf.

Staan altijd voor je klaar tegen een zeer acceptabele prijs. Tot nu toe enkel maar goede ervaringen, vriendelijk en betrouwbaar.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 9 maart 2022
10

Zijn heel tevreden met den vlotte apk van onze Qubo.

Konden daardoor gerust naar Spanje vertrekken met onze Rapido die probleemloos reed, dankzij het.t uitstekende onderhoud van DOORTEN!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Borger - 6 maart 2022
10

Snelle service/ mooie nette auto's

Wij hebben een auto bij familie Doorten gekocht...de auto is een jaar of 13 oud. Maar wij zijn behandeld alsof wij een nieuwe auto kochten. De auto is keurig afgeleverd,incl poetsen ,een beurtje en nieuwe apk, en tot onze verrassing kregen wij ook nog een taart met een foto van de auto bij de aflevering... Kortom, wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwiggelte - 5 maart 2022
10

uitstekende service en goed geholpen

Goed en snel geholpen. Goed meegedacht en een heldere toelichting en transparantie over de kosten
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groningen - 4 maart 2022
8

Goede service

Ik word altijd goed geholpen. Goede service. Vriendelijk personeel enz!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Borger - 3 maart 2022
9

Goede service

Altijd goed contact en goed geholpen. Nooit problemen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Drouwenerveen - 3 maart 2022
10

Top.

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Eerlijk, transparant en zeer klantvriendelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieten - 1 maart 2022
10

Top service

Top service en snel geregeld
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Emmen - 1 maart 2022
8

mijn ervaring is goed.

mijn ervaring is goed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- veendam - 27 februari 2022
10

Auto voor reparatie gebracht

Duidelijke en fijne communicatie over de kosten en de tijd van de reparatie, goede kwaliteit en service en geen verrassingen, een echte aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselternijveen - 26 februari 2022
10

Goed

De service is goed, als der wat is met de auto bellen ze je op en vertellen de verschillende mogelijkheden die er zijn en adviseren ze de beste die je kunt doen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Exloo - 24 februari 2022
10

Perfect

Goed advies en super service !!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 19 februari 2022
10

Prima

Prima service en zeer klantvriendelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 17 februari 2022
10

Gezocht, gevonden en geleverd

Vriendelijk, correct en adequaat. En die dikke taart bij aflevering was helemaal verwennerij.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eelde - 17 februari 2022
10

Wij zijn gewoon erg tevreden!

Worden gewoon altijd goed geholpen. Medewerkers erg vriendelijk en vlot. Denken met je mee en communiceren goed! Ze beloven het niet, maar doen het gewoon! Prima prijs kwaliteit verhouding!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Borger - 4 februari 2022
9

Er werd precies geleverd war er verwacht was en zelfs wat extra

Afspraken werden nagekomen er werd goed gecommuniceerd er waren geen onduidelijkheden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stadskanaal - 2 februari 2022
10

Goede service en klantvriendelijkheid

Onze auto voor een kleine beurt naar de garage gebracht. Werd gebeld wat er aan mankeerde en dat de auto aan het eind van de middag wel klaar was. 'Smiddags werd ik weer gebeld dat de auto al klaar was. Geven duidelijk uitleg en zijn klantvriendelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Buinen - 29 januari 2022
10

Superbedrijf

Komen afspraken altijd ,altijd bereid een stap extra te doen en helpen je waar ze kunnen !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Borger - 29 januari 2022
9

Eerlijk verhaal, prima service

Keurig bedrijf
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerenveen - 28 januari 2022
9

Goede service en behulpzaam personeel!

Auto kan snel terecht, men belt voor overleg als er iets extra's moet gebeuren en de auto wordt schoon (zowel van buiten als binnen) afgeleverd. Top service!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 26 januari 2022
10

Prima

Prima
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stadskanaal - 25 januari 2022
10

Service en kwaliteit is op hoog niveau en altijd bereid om te helpen en om mee te denken

Een goede garage die kwaliteit en service verleent zoals je dat van een garage mag verwachten ,en die met je meedenkt over de staat van je voertuig
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 22 januari 2022
10

Fantastisch garagebedrijf, betrouwbaar en zeer klantvriendelijk!

Op 13 januari 2022 een Nissan gekocht bij Auto Service Doorten in Gasselte en vandaag opgehaald. Met stip het meest klantvriendelijke en betrouwbare autobedrijf dat ik ooit ben tegengekomen. Superaardige verkoper/monteur en de auto is 100% afgeleverd, met als extra nog een paar nieuwe banden omdat men de oorspronkelijke banden niet meer goed genoeg vond. De auto kon op mijn verzoek zelfs nog eerder worden afgeleverd en als klap op de vuurpijl kreeg ik nog een heerlijk slagroomtraatje mee! Dikke pluim en een warme douche voor Auto Service Doorten, beter kun je het gewoon niet treffen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rijssen - 20 januari 2022
9

Absoluut naar tevredenheid !

Zaterdagmiddag gebeld, maandag middag kon ik auto gelijk brengen. Gevraagd om leenauto, was ook geen probleem. Eind van de middag al klaar, kosten besparend mee gedacht en opgelost. Volgende ochtend stond eigen auto al warmgedraaid weer voor me klaar. Top service zo !!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stadskanaal - 16 januari 2022
10

Efficiënt, vakkundig en klantvriendelijk

Auto Service Doorten biedt goede service en is klantgericht in haar communicatie. Niets dan lof!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieten - 16 januari 2022
10

Prima

Goed geregeld en goed overleg
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 9528tb Buinen - 15 januari 2022
10

Snel en goed

Meedenkend en goed overleg. Het werd direct geregeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Buinen - 13 januari 2022
10

Betreft Apk keuring.

Ze bellen om duidelijk te overleggen wat er gerepareerd moet worden en daarnaast geven ze aan wat binnen enige maanden aan de orde is. Ze laten de keuze aan de klant om wel of niet de extra aanbevelingen ook aan te pakken. Ze denken hierin mee en zijn eerlijk. Ik ben meer dan tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselternijveen - 12 januari 2022
10

Eerlijke en nette mensen en een keurig bedrijf

Ik heb hier een prachtige BMW gekocht. Ondanks de coronamaatregelen deden ze hun uiterste best om alles goed en prettig te laten verlopen. Mijn volgende auto zou ik ook graag weer bij Auto Service Doorten kopen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enschede - 12 januari 2022
10

Uitstekend bedrijf

Een aanrader, snel veel kennis en betaalbaar
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieten - 8 januari 2022
9

Eerlijk en open service totaal geen opdringerig gevoel tijdens mijn bezoek.

Heb daar een auto gekocht en heb daar een goed gevoel over. Verwacht een goede service als er iets mis zou zijn.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tromp - 8 januari 2022
10

Snel geholpen

Goed geregeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 8 januari 2022
10

Prima service, fijne mensen!

Komen afspraken na, hele goede garage. Zeer klantvriendelijk!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieterveen - 5 januari 2022
10

Daadkrachtig en correct.

Op donderdagavond een auto bestellen (stond onder in Nederland) en woensdagmiddag rijden vind ik erg netjes.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Musselkanaal - 3 januari 2022
10

Toppie

Vriendelijke verkoper is duidelijk en helder , No nonsens
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schoonloo - 2 januari 2022
10

Goede persoonlijke service

Direct contact. Snelle service. Erg prettig
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assen - 2 januari 2022
7

Vlot en goed geholpen

Online afspraak gemaakt, was binnen een week mogelijk voor normaal onderhoud. Bevestigingsmail van afspraak is niet ontvangen, maar afspraak was wel op aangegeven datum en tijd vastgelegd. Je wordt gebeld nadat er is vastgesteld wat de kosten zullen zijn.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 30 december 2021
10

Goed

Hele goede garage, al jaren tevreden klant
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Drenthe - 24 december 2021
10

Altijd goed

Vriendelijk ,betrouwbaar en altijd in goed overleg een oplossing. Een garage die meedenkt!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Langedijke - 23 december 2021
10

Zeer goede ervaringen

Prima garage goede mensen die je netjes te woord staan niet zomaar wat zeggen en niets doen , service en onderhoud zeer professioneel, Kom er al jaren en nog steeds met een goed gevoel, open en eerlijk zoals het hoort,
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Drouwen - 23 december 2021
8

Prima service

Auto weer helemaal top, goed geholpen, zeer vriendelijk en professioneel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 23 december 2021
10

Eerlijk, duidelijk en persoonlijk.

Eerlijk over het onderhoud en goede service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Westerbork - 20 december 2021
10

Top!

Altijd vriendelijk, altijd meedenken, altijd behulpzaam
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Klein - 11 december 2021
10

Je krijgt waarvoor je betaald

Als het een slechte Garage zou zijn, kwam ik er niet meer. Ze zij al tientallen jaren de garage voor onderhoud en eventuele aankoop van een anders auto dus TOP.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kropswolde - 11 december 2021
10

Super goed en eerlijk

Gebeld met Autoservice Doorten omdat ze een prachtige Volvo S40 te koop aanboden. Naar autoservice Doorten gereden (240km) en zeker geen spijt gehad een eerlijke inruil prijs gekregen en nu vandaag 10 december onze Volvo opgehaald. Welke keurig netjes klaar stond grote beurt en remmen preventief vervangen top! En bij aflevering kregen we een heerlijke taart met foto van onze auto erop. Super bedankt en we hopen nog vele km's met de Volvo.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nederlof - 10 december 2021
9

Goede service en communicatie

Goede communicatie, recht door zee. De auto wordt netjes afgeleverd en bij vragen achteraf kun je makkelijk contact opnemen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Finsterwolde - 8 december 2021
10

Het kan niet beter.

De auto en persoon is al bekend als je een afspraak maakt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselternijveenschemond - 8 december 2021
9

bijzonder snel en goed geholpen

Mijn qubo wilde niet starten, zou ik nu maar even de dichtstbijzijnde garage bellen? Nee toch maar garage Doorten, ondanks de afstand Gasselte-Borger. Omdat je de mensen kent en ze vertrouwt en omdat ze je altijd vlot helpen! Was nu ook weer zo: auto opgehaald en weer teruggebracht. Kon me de volgende ochtend vroeg, na een perfekte start, melden bij Refaja Stadskanaal. Dank!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Borger - 8 december 2021
10

Voor herhaling vatbaar

Heel goed en deskundig geholpen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 6 december 2021
8

Prima!

Prima!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieten - 6 december 2021
8

geen problemen

Goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zuidlaren - 4 december 2021
10

Top

Sterk in meedenken
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 2 december 2021
9

Adequaat

Afspraak + uitvoering zoals je dat graag wilt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 28 november 2021
9

Zeer duidelijke en vriendelijke mensen

.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ijmuiden - 27 november 2021
10

Top service

zeer tevreden zeker aan te raden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Buinen - 25 november 2021
9

Zeggen wat je doet, doen wat je zegt!

Erg goed overleg (Manfred) en opgave kosten bij moeilijke reparatie( brandende lampjes motorblok en airbag)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 24 november 2021
10

prijs en kwaliteit

betaalbaar voor onderhoudsbeurten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 24 november 2021
10

Staan altijd voor je klaar !

Altijd als je langskomt met een vraag of een probleempje … men neemt de tijd om je aan te horen en, als het wat kleins is, dan zal men altijd kijken of het misschien meteen is op te lossen. “Ouderwetse” aandacht die je bijna nergens meer aantreft.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 24 november 2021
9

Top service

klantvriendelijk en super snelle professionele service!!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogersmilde - 22 november 2021
10

Maatwerk

Mijn auto voor APK, kleine beurt en schadereparatie op 12 november jl. bij Doorten gebracht. Omdat er een nieuwe bumper besteld moest worden werd ongevraagd een leenauto aangeboden. Auto loopt weer als een zonnetje, prima service en vakkundig personeel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 21 november 2021
10

Perfect

Vriendelijk personeel wat even meedacht in de keus van mijn winterbanden. Gelijk een schroef uit mijn zomerband gehaald. Gewoon zoals het hoort maar wat zeker niet meer overal vanzelfsprekend is.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselternijveen - 20 november 2021
10

Zeer klantvriendelijk en goede kwaliteit.

Ik kom er al jaren en ben zeer tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding en dienstverlening.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ter Apel - 20 november 2021
10

Perfect!

Vandaag mijn auto mogen ophalen! Mijn ouders zusje waren al klant! Goede ervaring daarom ben ik ook gaan kijken! Ze denken met je mee en zijn zeer vriendelijk! Zeker een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stadskanaal - 20 november 2021
9

Klantvriendelijkheid en service tot in de puntjes verzorgd

Goede service verlening en vakmanschap. Ik heb ze graag om de hoek 😉
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ede - 20 november 2021