Wat zeggen onze klanten?

8

Top service

Goed voor mekaar
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nuis - 18 september 2021
9

Klantvriendelijk

al 35 jaar een begrip in Gasselte en omgeving.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselternijveen - 10 september 2021
8

Goede service

Bedankt voor de goede service. Mitsubishi asx bevalt prima, nette auto.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Ham - 7 september 2021
9

Goede service

Ik ben goed geholpen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Borger - 7 september 2021
9

Aanschaf auto is perfect verlopen

Prima autobedrijf om een auto aan te schaffen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hardenberg - 4 september 2021
9

Afspraken worden nagekomen.

Onderhoudsbeurt als beloofd op tijd uitgevoerd en auto tijdig terug. Vriendelijke medewerkers
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 3 september 2021
10

Zeer klantvriendelijke, probleemoplossende en betaalbare garage.

Wordt altijd meteen geholpen indien er een probleem is met de auto.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 2 september 2021
9

Prima

Zeer goed geholpen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haren - 1 september 2021
9

Dik tevreden.

Goede en vriendelijke service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gees - 31 augustus 2021
7

Prima

-
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rolde - 31 augustus 2021
10

Mooi en net bedrijf

Auto doorten is vriendelijk en gastvrij. Ze hebben kennis van de auto’s die ze hebben en staan achter het product wat ze verkopen. Ik heb een zeer positief contact gehad met hun en zal ze zeker aanbevelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gorredijk - 29 augustus 2021
9

Goede en duidelijke service tegen een goede prijs

Mijn ervaring is zondermeer goed. Het was nu de vierde keer dat mijn vrouw en ik bij Doorten kwamen en alle keren prima.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rolde - 27 augustus 2021
10

Goede service.

Altijd goede service en nooit problemen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veenstra - 26 augustus 2021
8

Erg vriendelijk en goed

Ik vind het bedrijf met personeel erg vriendelijk en meedenkend, en ben zeer tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogersmilde - 22 augustus 2021
8

goede en prettige ervaring

tevreden met behandeling
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieten - 22 augustus 2021
9

Positief

Is de eerste keer dat ik hier een auto gekocht heb. Werd vriendelijk ontvangen en proefrit gemaakt. Is snel en netjes afgeleverd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stadskanaal - 20 augustus 2021
8

Probleem snel gevonden

Prima!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieten - 18 augustus 2021
8

Grote onderhoudsbeurt + APK

Auto is snel ingepland ivm met onze andere auto, deze stond ook hier ter reparatie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Emmen - 17 augustus 2021
10

Super goede service

Auto diesel lekkage , direct naar de garage , gelijk een vervangende auto, dat noem ik nu service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Buinerveen - 11 augustus 2021
10

Als altijd efficiënt en vakkundig

Schade reparatie zeer goed uitgevoerd en geanticipeerde handelingen meegenomen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kropswolde - 10 augustus 2021
10

Goed

Goed, snel en redelijke prijs.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieten - 8 augustus 2021
10

Goede service

Leuke, eerlijk en betrouwbare dealer. Ik raad Doorten zeker aan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Franeker - 7 augustus 2021
10

Goede ervaring

Goede en snelle service en ze zijn vriendelijk Kan ze alleen maar aanbevelen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veendam - 6 augustus 2021
10

Goed gevoel.

Onlangs een prachtige VW Tiquan R-Line gekocht. Nu reeds paar weken in ons bezit en superblij mee. Garage Doorten gaf ons een goed vertrouwd gevoel. Fam. Schrik uit Emmercompascuum
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Emmercompascuum - 3 augustus 2021
10

Prima!

De service bij Doorten is zoals het hoort, wij worden altijd prima geholpen volgens afspraak. Dus gewoon een goede garage.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Buinen - 3 augustus 2021
10

Zeer goeie garage en uitstekende vakmensen.

Ik word altijd zeer plezierig geholpen. Ze staan altijd voor je klaar.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieten - 31 juli 2021
10

Komen altijd na wat ze beloven!!!

Dit is de tweede auto, die ik er koop en dat 9mdat bij de eerste de service altijd perfect was
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Buinen - 30 juli 2021
9

Aardig en deskundig advies.

Geeft advies en service zoals het behoort
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 22 juli 2021
10

Fijne garage, laagdrempelig

Super geregeld, eerlijk advies gehad.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 20 juli 2021
9

buitengewoon plezierig en adequaat.

Een genoegen om met Doorten zaken te doen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zuidlaren - 19 juli 2021
10

Super communicatie en service

Er wordt goed geïnformeerd. De werkzaamheden uitstekend uitgevoerd. Luisteren goed en lossen problemen super goed op
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schilt - 19 juli 2021
10

Prima geregrld

Goede service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Buinen - 19 juli 2021
10

Je voelt je welkom in deze nette garage.

Bij binnenkomst wordt je vriendelijk begroet en geholpen door naar mijn mening een verkoper die weet waarover hij sprak. Wat mij direct opviel, het was er heel schoon. (Klasse) Een tot nu toe, erg tevreden klant.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assen - 16 juli 2021
10

Prima service

Prima service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zuidlaren - 14 juli 2021
10

Prima service !!!

Mijn motto is "ben je goed voor je auto, dan is deze ook goed voor jou", en hierbij past de service van Auto Service Doorten B.V. heel goed bij. Een netjes en verzorgd bedrijf, waarbij een reparatie aan mijn auto keurig binnen de afgesproken tijd werd geregeld. Top geregeld !!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 2E Exloermond - 13 juli 2021
9

online auto ingeruild - het kan!

Goede en heldere communicatie over inruil, aanbetaling gedaan maar ter plekke nog alle ruimte om proefrit e.d. te maken. Zeer netjes geregeld!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort - 12 juli 2021
10

Ronduit fantastisch

Zeer vriendelijk ontvangen, auto stond klaar voor proefrit. Deal was snel gesloten voor een nette prijs en dito inruil. Voor levering van de gekochte auto zijn er preventief nog best veel zaken aangepakt. Alle lof!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- HILVERSUM - 10 juli 2021
10

Vriendelijk, reageert snel, denkt mee en vooral goede kwaliteit auto geleverd.

Na contact te hebben opgenomen, snel een goed voorstel ontvangen. Ondanks de drukte in de garage tussendoor de auto gereed gemaakt voor aflevering en een dag later konden wij al een proefrit maken. Omdat wij van ver kwamen had de auto 's ochtends al de servicebeurt gehad. Met een kopje koffie de papieren in orde gemaakt en konden wij de auto meenemen. Alles in goed overleg geregeld, helder en vriendelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoofddorp - 7 juli 2021
9

Zeer vriendelijk behandeld

Door de goede behandeling en de prachtige auto die ze geleverd hebben kan ik dit bedrijf alleen maar aanbevelen. Doen wat ze zeggen en geen onzin praat. Echt een garage met hart voor de auto. Wij komen hier zeker weer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Winschoten - 6 juli 2021
10

Amazing experience from start to finish

From the moment I walked into Auto Service Doorten all the way to me driving out with my new car, I had the most amazing service experience from the friendliest staff members and an absolutely pristine environment. I would recommend anyone to take the time and browse their assortment of high-quality cars. I am so glad that I took the drive from Voorburg to them.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorburg - 5 juli 2021
10

alles conform afspraak en tot in perfectie geregeld

Wij hadden een specifieke wens voor onze nieuwe bus en die is met creatief denken opgepakt en ingevuld. Helemaal prima en super op tijd voor onze vakantie
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 5 juli 2021
10

Goede en snelle service

Goede en snelle service Medewerkers denken met u mee voor een goede keuze of oplossing... Bieden ook service buiten de deur van de garage
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 4 juli 2021
10

uitstekende vriendelijke service

top
Zou je ons aanbevelen? Ja
- valthermond - 3 juli 2021
10

De nood was hoog, en daar was Doorten

We zijn zeer tevreden met de aankoop van onze auto bij garage Doorten. Onze auto werd onverwacht total-loss verklaard en vanwege gezondheidsredenen konden we niet zelf op zoek naar een nieuwe. Doorten kwam na ons belletje nog op dezelfde middag met een potentiële auto zelfs bij ons thuis voor een testrit en het was meteen de juiste. Binnen een week konden we de auto ophalen en we kregen zelfs nog een goede prijs voor onze vorige auto. En in de tussentijd konden we, zelfs op een zondag, contact opnemen voor het ad-hoc gebruik van een leenauto. Onze stress werd meteen weggenomen door hun kalmte. Al met al zijn we 100% tevreden, Doorten is voor ons een garage waar je je vertrouwen in kunt stellen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 29 juni 2021
9

Nette levering volgens afspraak

Goed ontvangen Proffesionele inruil Prima controle en aflevering nieuwe auto
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stiens Friesland - 27 juni 2021
9

Top en vriendelijke service!

Fijne en goede service! Staan altijd voor je klaar en denken met je mee. Het is dat er een factuur (ook deze valt mee) bij komt kijken anders zou ik zeggen; “ik ga er met plezier naar toe”
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 24 juni 2021
9

Uitstekend

Uitstekend
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haren - 24 juni 2021
8

Goede deskundigheid, goed geholpen

Wij zijn goed geholpen bij de aankoop van onze auto.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tiel - 22 juni 2021
10

Goede ervaring!

Vriendelijke en behulpzame service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 14 juni 2021
10

Super.

Conform afspraak.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Van den Berg - 13 juni 2021
8

Correcte, en plezierig contact.

Ben tot nu toe ruime tevreden met bestaande relatie met de medewerkers van autobedrijf Doorten. Verbeterpunt is inhoud van advertenties. Inhoud klopt niet met auto. Is bij het aankopen van een auto belangrijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselt - 7 juni 2021
10

Uitstekend geholpen

Na de proefrit het besluit genomen om de auto te kopen. Of de auto meteen mee kon?Ondanks de drukte in werkplaats toch nog mogelijk om de afleveringsbeurt te geven. Prima, scheelt toch weer een snipperdag voor me.No nonsens en lekker snel en correct alles afgehandeld. Een auto kopen is (voor de meeste mensen) emotie, ik ging met een goed gevoel bij het bedrijf vandaan. Helemaal top!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Purmerland - 5 juni 2021
10

Al vele jaren een tevreden klant.

Nooit geen problemen en altijd goede service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieten - 4 juni 2021
8

Goed

Staan altijd klaar overleg is in orde leveren goed werk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieten - 4 juni 2021
7

zeer attent van die luxe taart , auto net vanmiddag gehaald

Komt zeer kundig en bekwaam over , zonder poespas daar houden wij van
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Musselkanaal - 4 juni 2021
8

Vriendelijke mensen

De garage straalt vakkundigheid uit.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stadskanaal - 4 juni 2021
10

Heel goed

Hele goede ervaring en wordt altijd prima geholpen met wat voor euvel ook, geen bla bla straight to the point, gewoon een goede garage om bij te zijn met prima mensen die weten waar ze het over hebben
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Drouwen - 4 juni 2021
10

Uitstekend

Zeer prettig!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assen - 1 juni 2021
10

Prettig geholpen

Prima service. Bij aflevering van auto, heerlijke taart cadeau gekregen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Middenmeer - 1 juni 2021
8

Altijd goede service én denken met de klant mee

Zie bovenstaande
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 1 juni 2021
10

Prima

Mijn eerste ervaring met auto service Doorten is vlot en goed verlopen. Bedrijf is duidelijk en straalt kennis en service uit. Auto gekocht en ingeruild. Auto keurig netjes afgeleverd en een prima inruil gekregen. Garage heeft een keur aan nette occasions staan en zijn zeker niet duur vergeleken met andere bedrijven. Ik raad deze garage zeker aan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groningen - 30 mei 2021
10

Super

Heel vriendelijk personeel, zeer klantvriendelijk, vlotte service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 26 mei 2021
9

Geweldig

Vakkundig. Vriendelijk Begripvol. Snelle service. Prijs-kwaliteit verhouding prima.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 24 mei 2021
10

Je weet waar je aan toe bent

Prima contacten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- GASSELTE - 22 mei 2021
10

Kundig en een prima service.

Korte lijnen en een rechtstreeks contact maken het kopen van een auto bij auto Doorten een aangename ervaring. Maw: Top bedrijf.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assen - 22 mei 2021
10

Uitstekend geholpen aan een nieuwe auto.

Vriendelijk, behulpzaam en niet opdringerig. Gaven mij alle tijd om de auto te testen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Emmen - 20 mei 2021
10

Zoals altijd, wederom super service.

Goede, snelle service. Klantvriendelijk, meedenkend.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 16 mei 2021
9

Altijd vriendelijk en uitstekende service.

Altijd uitstekende service en goed geholpen. Denken mee met de klant.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Borger - 16 mei 2021
9

Prima service en bijzonder klantvriendelijk.

Ik heb nu diverse malen met Auto Service Doorten te maken gehad maar ik kan niet anders zeggen dat ik altijd bijzonder vriendelijk ontvangen ben. Er werd nooit moeilijk gedaan en ik werd altijd snel geholpen tegen zeer redelijke tarieven. Niets anders dan lof.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- GASSELTE - 14 mei 2021
10

Keurige behandeling

Prettige ontvangst en afhandeling
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stadskanaal - 12 mei 2021
10

Uitstekend

Altijd prettig contact, vlotte en deskundige service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 11 mei 2021
9

Top service.

Snel, eerlijk en meedenkend.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselternijveen - 11 mei 2021
9

Zoals altijd: prima

Prima, goede service, goed advies. Als vanouds
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieten - 10 mei 2021
10

Direct een goed gevoel.

Wij hadden s’avond na 18.30 een afspraak om een auto te bekijken. Gerwen had de auto al klaargezet voor een proefrit. Na een 1/2 uur te hebben gereden wisten wij al dat de auto is verkocht en binnen 45 min hadden wij een deal. Autobedrijf Doorten is een aanrader” en je hebt gelijk het gevoel dat je serieus wordt genomen. Nemen de tijd en dringen niets.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Erica - 8 mei 2021
10

vriendelijk , correct en betrouwbaar in de buurt

Vriendelijk , correct en betrouwbaar in de buurt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Borger - 8 mei 2021
10

Zeer klantvriendelijk.

Auto gekocht en heel goed geholpen,was een aangename ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwe Pekela - 7 mei 2021
10

Eerlijk

Eerlijk bedrijf waar je goed geholpen wordt Vriendelijk personeel Duidelijke antwoorden Behulpzaam en meedenkend
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stadskanaal - 7 mei 2021
9

Vriendelijke mensen met veel aandacht voor je wensen.

Prima service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 6 mei 2021
10

fijn en vertrouwd

Goed gevoel bij dit bedrijf, komt na wat hij beloofd, en wil geen auto verkopen zonder garantie, omdat hij geen gezeur achteraf wil. Kreeg er zelfs winterbanden die hij nog had liggen. Echt top, zou er zo weer een auto kopen. Zeer blij met mijn CX5.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Apeldoorn - 5 mei 2021
10

Klantvriendelijk, goede service

Ik heb bij Doorten mijn auto ingeruild voor een mooie tweedehands auto. Ik ben tevreden over de onderhandeling, de service, de klantvriendelijkheid en over mijn nieuwe auto! Super netjes verlopen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Bosch - 5 mei 2021
10

Geweldig

Voor mij was ut heel ver vanuit Limburg maar ut heeft allemaal perfect gegaan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Swolgen - 4 mei 2021
10

Perfect

Geweldige service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 30 april 2021
10

Prima service!

Een goede garage komen afspraken na, een aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieterveen - 29 april 2021
10

Een prima garage met uitstekende sevice.

Al lang geleden ben ik klant geworden bij garage Doorten. Nog steeds ben ik een trouwe klant. Vakbekwaam, zorgvuldig en betrouwbaar zijn voor mij eigenschappen, die.van toepassing zijn bij dit bedrijf. Tevens ben ik zeer tevreden over het personeel: altijd vriendelijk en.correct.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groningen - 29 april 2021
10

Top autogarage met super service!

Heel eerlijk heb ik nog nooit geen klachten gehad. Het is bedrijf dat ook meedenkt met klant en vooruit denkt wat voor onderhoud de auto volgende keer nodig heeft. Als e tijdig afspraak maakt is er ook altijd een leenauto. Zelfs een busje behoord tot de mogelijkheden. Ik word altijd netjes gebeld met wat er mis mee is. Ook vertellen wat het dan gaat kosten en waar eventueel de dure kosten inzitten. Gewoon top bedrijf met leuke groep personeel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Odoorn - 23 april 2021
10

Ze zijn aardig, goed en heel gewoon.

Ben al heel lang klant en heb nog nooit het idee gehad dat ik voor de gek gehouden werd. Ze zijn realistisch en zowel technisch als communicatie technisch gewoon goed. Ze denken mee.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 22 april 2021
10

Fijn bedrijf.

Al een aantal jaren klant bij dit bedrijf.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Mussel - 16 april 2021
10

prima garage

Heen geweest voor een grotebeurt plus apk en nieuwe radio ingebouwd alles correct afgehandeld en als ik me niet vergis hébben ze mijn auto ook nog gewassen toppie
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roden - 15 april 2021
9

Adequaat

Diagnose gevolgd door contact met prijsstelling. Prima!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Drouwen - 12 april 2021
10

Zoals altijd goed en snel.

Professioneel, klantvriendelijk en goede prijs kwaliteit verhouding.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 8 april 2021
9

Prima service

Prima service. prijs/kwaliteit is prima in orde. Je wordt altijd gebeld als er wat bijzonders is en krijgt dan gelijk te horen wat het gaat kosten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 8 april 2021
10

top service

De auto werd na een onderhoudsbeurt thuis gebracht, omdat we zelf een lang weekend weg waren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 7 april 2021
10

Uitstekend

Alles is goed geregeld
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Exloo - 7 april 2021
10

Fijne betrouwbare garage

Medewerkers denken met de klant mee... Fijne betrouwbare garage
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 31 maart 2021
9

Hele eerlijke handel in auto’s geen flauwe kul praatjes

Super geholpen, aardige mensen. Zal zo weer een auto kopen bij deze garage.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leens - 28 maart 2021
10

Snelle en goede service

Vlot en goed geholpen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 25 maart 2021
10

Vriendelijk en klantgericht.

Occasion gekocht bij Doorten. Zeer prettig geholpen, klantvriendelijk en maken een betrouwbare indruk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlagtwedde - 22 maart 2021
10

Doen waar ik voor kom en ik ben altijd tevreden!

Ieder advies dat je krijgt, kun je met een gerust hart opvolgen. Afspraken worden nagekomen en goed uitgevoerd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Buinen - 19 maart 2021
10

Dit bedrijf heeft alles netjes verteld en netjes nagekomen

Heb een auto ongezien gekocht en alles klopte zeer goed en fijn behandeld door het bedrijf woon op 240 kilometer afstand. Topbedrijf.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nuenen - 18 maart 2021
10

Top

Leuke ontvangst en goede uitleg. Mochten gelijk een proefrit maken in in de Renault Twingo. Bij ophalen een heerlijke slagroomtaart met een foto van de auto Super leuke verrassing! Auto is top afgeleverd volgens afspraak. Garage Doorten heeft er een nieuwe klant bij Groetjes Karin Lammerts
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Annen - 12 maart 2021