Wat zeggen onze klanten?

8

Uitstekend

Uitstekend
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assen - 19 april 2024
10

Goeie klantvriendelijk bedrijf

Goed geholpen begrijp en een mooie nette auto bedrijf
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zuidbroek - 19 april 2024
9

Hulpvaardig en meedenkend

Al jaren klant en altijd bereid om mee te denken. Snelle service en kundig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 18 april 2024
9

Betrouwbaar autobedrijf en ze doen wat ze zeggen.

Het type auto wat wij zochten gevonden op Marktplaats bij Auto Doorten. Auto voldeed volledig aan de beschrijving. We hebben de auto gekocht met inruil van onze oude auto. Op vrijdag de auto opgehaald. Helaas in de middag een kleine storing (die wel vaker voorkomt bij een diesel) in de auto. Via WhatsApp contact gehad. Maandag konden we de auto gelijk brengen en dinsdag was de storing netjes verholpen. We hopen nog lang zorgeloos plezier van deze auto te hebben.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Elim - 17 april 2024
10

Top service!!

Goede service, fijn geholpen. Dit is zeker een aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 14 april 2024
10

Prima netjes precies en betrouwbaar

Mijn auto koop verliep beetje bijzonder omdat ik als toerist belangstelling kreeg voor 2 van jullie auto’s zonder afspraak Maar ik ben prima geholpen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beerta - 11 april 2024
10

Auto kopen bij doorten wil er geen slecht woord over horen

Auto kopen bij Doorten bv loopt soepelcorrecte behandeling en goede service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Westerbork - 6 april 2024
9

Betrouwbaar en deskundig

De persoonlijke benadering, de kennis en kunde geven vertrouwen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieten - 3 april 2024
9

Voortreffelijke garage zeer klantvriendelijk

Afspraak maken altijd oke, leenauto mee geen probleem, mocht er onvoorziene problemen zijn met de auto altijd overleg (telefonisch), nooit geen problemen, zeer klantvriendelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Buinerveen - 28 maart 2024
7

Efficiënt en snel

Altijd fijn als Manfred dingen voor je regelt. APK, grote beurt, bandenwissel en leenauto mee. Bedankt Manfred!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieten - 27 maart 2024
10

Goede service, prettig zaken doen.

Op afstand een auto gekocht, telefonisch onderhandeld en opgehaald. De auto is keurig, wij kregen een net filmpje van de auto en hij is technisch prima. Deels aanbetaald en het restant bij het ophalen van de auto, waar we nog een kleine verrassing kregen. Goede en zeer vriendelijke service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heiloo - 25 maart 2024
9

Erg klantvriendelijk

Ze repareren niet meer dan nodig is en als er wat extra's aan de auto uitgevoerd moet worden krijg je van tevoren een telefoontje om te overleggen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- GASSELTE - 23 maart 2024
10

Duidelijke eerlijke en vooral vertrouwd gevoel bij aankoop auto

We hebben na 4 trouwe dienstjaren afscheid genomen van onze Opel Astra K diesel, en onlangs onze nieuwe auto de Volvo V60 T8 gekocht bij Doorten. (Wat een top auto:) ) Goed en eerlijke benadering en vertouwd gevoel tijdens verkoop! Netjes en schoon en incl beurt en jaar garantie afgeleverd, gewoonweg top! We blijven zeker komen bij Doorten 🙂
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assen - 19 maart 2024
10

Top service !

Meedenkend en duidelijkheid top bedrijf .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 14 maart 2024
10

Hier voel je je als klant nog koning.

Ik zocht een auto die aan een aantal eisen moest voldoet. Nadat ik een zoekopdracht had geplaatst kreeg ik al heel snel bericht dat ze er een gevonden hadden. De invoer en de afhandeling werd keurig geregeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assen - 10 maart 2024
10

Meedenkend, professioneel en persoonlijk

Auto Doorten heeft ons zeer professioneel geholpen met het vinden van de nieuwe auto voor ons gezin. Met iedere stap in de zoektocht zijn wij meegenomen in de mogelijkheden, wordt er kritisch meegedacht en is het contact prettig en persoonlijk!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Borger - 9 maart 2024
10

Bijzonder vriendelijke mensen

Wij hebben bij hun een auto aangekocht naar volle tevredenheid.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Etten leur - 6 maart 2024
10

Snelle en goede afhandeling

Doen wat zij beloven en nog heel snel ook, boven verwachting!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Exloo - 2 maart 2024
10

Bedrijf met hart.

Chapeau! Bedrijf met eerlijke info en uitstekende service. Zo houdt je klanten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sappemeer - 23 februari 2024
10

Prima autobedrijf.

Vriendelijk ontvangen,Qashqai gekocht prima bod voor mijn auto gekregen conform de markt. Bij aflevering alles keurig geregeld en verzorgd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 2e Exloërmond - 23 februari 2024
10

Top service

Heel behulpzaam, goede uitleg en gastvrij. Een aanrader om daar eens te kijken wanneer je een andere auto zoekt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ruinerwold - 23 februari 2024
10

Uitstekende begeleiding van aankoop

Plezierige persoonlijke aanpak en prima aflevering van de auto
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zuidlaren - 20 februari 2024
10

Geweldig geholpen bij de keuze van een auto

Alles wordt zeer goed nagekeken en zonodig vervangen. Alsof ik met nieuwe auto de deur uit ging gepoetst en al Grote klasse.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Delfzijl - 17 februari 2024
10

zijn te weinig sterren

So far So good, Auto afgehaald na een plezierige afwikkeling. Dus tot dusver " te weinig sterren"
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Aduard - 17 februari 2024
8

Duidelijke communicatie en eerlijke service

Ik werd goed geholpen met de aanschaf van de auto. En ook toen er helaas een beroep gedaan moest worden op de garantie. De communicatie was duidelijk en het probleem heel netjes opgelost.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Emmen - 16 februari 2024
10

Geweldig wat een Mooi Leuk gezellig bedrijf

Ik voel me hier erg thuis.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Aalders - 14 februari 2024
10

Klantvriendelijk, goede service,

Al meerdere jaren zijn wij klant bij garage Doorten. Wij zijn zeer tevreden en bevelen dit bedrijf graag aan. Voor zowel onderhoud als het kopen van een andere auto komen wij er graag. Uiterst klantvriendelijk en deskundig personeel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 10 februari 2024
10

Vriendelijk, eerlijk en goede service

Door het groter worden van onze honden dan verwacht........ ja ja nieuwe fokregels dus XXL uitvoeringen was mijn geliefde MR2 te klein geworden om lekker open mee te toeren. Naast de MR2 reden wij ook met veel plezier nog een schitterende Cooper S. Maar ja dat was geen cabrio en dat is soms toch wel heel lekker. Na een korte zoektocht en wat vriendelijk mailcontact bij Van Doorten in Gasselte uitgekomen en daar een prachte JCW cabrio gevonden. Gelukkig niet eens zo ver van ons huis dus maar met onze Cooper S en MR2 heengereden. Binnengekomen voel je eigenlijk direct dat het een een fijn bedrijf is, vriendelijke jongens met een goed verhaal. Na een korte en eerlijke onderhandeling zijn wij eruit gekomen. Vandaag was het dan zover..... auto halen. Aangekomen en na afscheid te hebben genomen van mijn geliefde MR2 (heb het nipt droog gehouden) naar binnen gegaan voor de verdere afhandeling van het vrijwaren van twee auto's en het overschrijven van de JCW Cabrio. Tijdens een gezellige babbel en een kopje prima koffie gaven wij aan dat wij de velgen van onze Cooper S mooier vonden. Geen probleem wisselen wij de wielen toch nog even om. Dat is klantgerichte service! Als klap op de vuurpijl kregen we nog een heerlijke taart mee met een foto van de auto erop. Een bedrijf waar je met een gerust hart een auto kan kopen voor een eerlijke prijs met goede service!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Muijsers - 9 februari 2024
10

goede service

goede service en zijn klantvriendelijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Exloo - 9 februari 2024
10

Super goed en klantgericht

Zeer goede service verlening. Zijn enorm klantgericht en staan voor je klaar als je ze nodig hebt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieten - 1 februari 2024
10

Vakkundig en klantgericht

De medewerkers bij Doorten zijn vakkundig en geven goede adviezen. We worden goed te woord gestaan en werken klantgericht. Wij zijn zeer tevreden, we zijn inmiddels al 7 jaar klant bij hun. Altijd een goede service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veendam - 31 januari 2024
10

goede service

zelfs onze zafira op leeftijd stond netjes bij ons voor de deur incl apk en grote beurt. op naar 2025
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieten - 31 januari 2024
8

Dikke prima

Het was goed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Fluks - 29 januari 2024
10

Prima en vertrouwd

Zie boven
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieten - 22 januari 2024
10

Super. Vlotte snelle service voor een (in mijn ogen) nette prijs

Net ogend bedrijf met vriendelijk mensen en een goede super service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haren - 20 januari 2024
10

10

Goed en vakkundig in overleg geholpen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Buinen - 18 januari 2024
9

Zeer eerlijke en vriendelijke service!

Meteen vriendelijk ontvangen, een testrit met de wagen die we op het oog hadden was geen enkel probleem. Een eerlijke prijs gekregen voor onze ingeruilde wagen. Na aflevering van onze nieuwe wagen (jonge occasie) zagen we dat er een sierlijstje van de ramen ontbrak. Dit werd meteen bij de officiële dealer besteld en naar ons opgestuurd. Zeer fijne service waarvoor een oprechte dankjewel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda - 17 januari 2024
9

Komt betrouwbaar over en komt afspraken na.

Wij zochten een Daihatsu Terios automaat tegen redelijke prijs met niet teveel km. "Apeldoorn" maar overgeslagen al stond daar een mooie te koop. Vonden er een bij auto sevice Doorten , kleur en uitvoering stonden ons aan en ,belangrijk vonden wij dat het niet alleen handelaar maar ook Bovag garagebedrijf is en alle goede recensies van dit bedrijf . wel effe 180 km rijden maar het was de moeite waard. Mooie Daihatsu Terios gekocht en zijn er zeer tevreden mee.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ede - 16 januari 2024
9

Adequaat

jammer dat er vergeten is telefonisch te melden dat de auto klaar staat na de beurt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Drouwen - 15 januari 2024
10

Zeer goed en betrouwbaar

Goede ervaring bij de aankoop van onze andere auto ( suzuki baleno ) een verkoper die goed en eerlijk advies geeft !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stadskanaal - 13 januari 2024
10

Uitstekende service

Uitstekende service bestaat uit het op juiste wijze uitvoeren van de onderhoudswerkzaamheden, waarbij geen onnodige acties worden ondernomen. Ik hoefde niks aan te geven. Zij weten wat moet en wat niet nodig is. Prima werk dus!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rolde - 11 januari 2024
10

Alles naar wens afgeleverd!

wij bekeken de auto en alle opmerkingen werden naar tevredenheid afgehandeld! Ook zelf op de brug kijken: prima! Een kleine correctie wordt nog geregeld en de APK keuring is er bij inbegrepen, de Bovag- garantie geldt nog voor een half jaar! Zelfs nog kado!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Musselkanaal - 8 januari 2024
10

Super garage

Inmiddels aantal auto’s verder, steeds wordt ik verrast door de aandacht en service die mij geboden wordt. Top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Anderen - 6 januari 2024
10

-

-
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hadderingh - 26 december 2023
10

Prettig

Persoonlijke benadering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Borger - 25 december 2023
10

Super service, vriendelijk personeel, duidelijk verhaal, nette afhandeling.

Vriendelijk personeel. Echt een aanrader. Duidelijk en deskundig verhaal. Nette afhandeling van koop auto en goede eerlijke inruil.. Super tevreden. Bedankt groet Hilbert René Oosting.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leek - 23 december 2023
10

Mooi bedrijf met goede service en vriendelijke medewerkers.

Sinds 2016 klant bij Van Doorten. Sindsdien 3 personenwagens bij hun gekocht en in onderhoud gehad. Altijd correct en vriendelijk geholpen. Ze zijn meedenkend en service gericht. Ondanks dat in Winschoten diverse garagebedrijven zijn, heb ik de reistijd naar Gasselte er graag voorover.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Winschoten - 23 december 2023
10

Fijn bedrijf prima zaken gedaan en komt zijn afspraken na!

Auto gekocht via internet en telefoon dus op vertrouwen gekocht de auto was in werkelijkheid mooier dan op de foto’s zichtbaar was. Wij waren daarom blij verrast met onze aankoop zoals was afgesproken Bedrijf straalt eerlijk en betrouwbaarheid uit wij kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen voor de aankoop van een auto. M
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerde - 22 december 2023
10

Fijne vent die gerwen

Word gerdgeld
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eexterveen - 22 december 2023
9

Altijd goed en vriendelijk geholpen.

Komen hier al een aantal jaar. Altijd goed en vriendelijk. Wij blijven klant.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 21 december 2023
9

Gemoedelijk, vriendelijk en aardig!

Snel een afspraak en goede ontvangst. Gemoedelijk, vriendelijk en aardig. Voor mij belangrijke onderdelen om zaken met elkaar te doen. Een volgende keer ga ik hier zeker weer kijken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Meppel - 21 december 2023
10

prettig contact

flexibel en makkelijk contact, lekkere taart bij aflevering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Midwolda - 16 december 2023
8

Goede service

Ik rij lange afstanden, Gerwen en Manfred zorgen ervoor dat mijn bus tiptop in orde is. En als er problemen zijn worden ze snel verholpen. Top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 15 december 2023
9

Erg betrokken bij het vinden van een mooie geschikte auto

Gerwen heeft enorm z'n best gedaan om een mooie en passende auto te vinden. Hij heeft zich een goed beeld gevormd van de wensen en eisen. Is op zoek gegaan opties met mij verkend en uiteindelijk de passende auto gevonden. Waarna zijn en ons geduld nog op de proef werd gesteld door de verkopende partij. We werden goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselternijveen - 10 december 2023
10

Fantastische service!

Blij met de hulp met de zoektocht naar een andere auto!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 29 november 2023
10

Uitstekend

Hele fijne garage, Zeer klantvriendelijk, en nemen ruim de tijd voor je. Ik zou deze garage zeker aanbevelen bij anderen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oud annerveen - 24 november 2023
9

Prima

Ideaal om online een afspraak in te plannen. Auto netjes gewassen terug gekregen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bronneger - 20 november 2023
10

Super service

Altijd vlot en vriendelijke service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 18 november 2023
10

Top bedrijf met een topservice

Vanuit Den haag naar gasselte gereden. Heb ik een bus gekocht bij auto doorten. Kreeg gelijk een topservice aangeboden door gerwen en personeel. Prijzen zijn lager dan gemiddelde bedrijven. Ze hebben top occasions staan . En snelle service. Had een kleine storing . Ze stonden volgende dag voor de deur in den haag om me bus op te halen . Paar dagen later auto klaar En opgelost . Zo hoort het hier kunnen meer bedrijven een voorbeeld van nemen !!!!! Gerwen bedankt voor de snelle service. En hopelijk tot snel voor een nieuwe auto of bus .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den haag - 14 november 2023
10

Reliable

Very professional . One of my best experieces with a company and the people there.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bucuresti - 8 november 2023
10

Niks op aan te merken!

Prima! Doen wat ze zeggen en komen hun afspraken na.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Borger - 8 november 2023
7

Goed

Goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zuidlaren - 29 oktober 2023
10

Correct bedrijf, super afgeleverd

Tweede auto hier net gekocht. Vandaag afgeleverd, keurig geregeld en verzorgd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Boven Pekela - 27 oktober 2023
10

Meedenkend en zeer correct

Personeel die meedenken met de klant, als ze een Michelin ster kunnen geven kwamen ze er voor in aanmerking
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieten - 27 oktober 2023
10

wat een vertrouwen in de klant met uitstekende service

ik hoefde mijn inruilauto eigenlijk helemaal niet te laten zien op basis van puur wederzijds vertrouwen Klasse !! Toch wel even apart langsgegaan om de auto te laten zien En wat zag de occasion er gelikt uit…net als nieuw Heel erg tevreden!!!!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groningen - 26 oktober 2023
9

Goede service en eerlijk

De eigenaar was verrassend eerlijk over de inruilprijs van mijn Audi. Dat is een verademing in deze bedrijfstak. Ik heb een fijne andere auto kunnen kopen. En kreeg een lekkere slagroomtaart bij de aankoop. Helaas werd ik 1,5 maand na de aanschaf aangereden en was mijn aankoop total loss. Door de garantie bij aanschaf kreeg ik gelukkig het hele aankoopbedrag terug. Het is jammer dat mijn aankoop van korte duur was, maar ik heb wil dit mooie bedrijf nog wel even complimenten geven voor de topservice en gastvrijheid. Mocht ik in de toekomst weer een auto willen kopen, dan kom ik graag bij Doorten!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Warten - 13 oktober 2023
10

Goed.

Vriendelijke service. Duidelijke uitleg. Goede adviezen. Testritten gemaakt. Kortom prima lokale garage.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieten - 11 oktober 2023
10

duidelijk en eerlijk

duidelijk en eerlijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nes ameland - 9 oktober 2023
10

Top service

Vriendelijke mensen. Auto voor eerlijke prijs gekocht. Keurig garage bedrijf.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Erica - 6 oktober 2023
10

Zeer behulpzaam en denken mee

Zeer korrekt komen afspraak na kortom een modern bedrijf met goede service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stadskanaal - 3 oktober 2023
9

Nette en goede garage

Zeer behulpzaam en meedenkend met de klant, goede service en komen afspreken na.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 30 september 2023
9

Fijn en gemoedelijk bedrijf!

Een prettige samenwerking tijdens de aankoop van onze andere auto. De auto werd keurig afgeleverd en stond in de showroom voor ons klaar, zodat we zo weg konden rijden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Muntendam - 27 september 2023
10

Eerlijk, betrouwbaar vriendelijk

Ik heb hier mijn auto gekocht. Vriendelijk geholpen en goed advies gekregen. De verkoper kende de auto en wist wat er aan schortte. Hij gaf zelf al aan dat dat allemaal hersteld zou worden, zonder dat ik daarover hoefde lopen te leuren. Mijn auto blijft hier zeker ook in onderhoud!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Aa en Hunze - 21 september 2023
10

Prima service

Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieten - 19 september 2023
10

Positief en vertrouwenwekkend

Vriendelijke bejegening, kundige monteurs en een eerlijke prijs voor verrichte reparaties en onderhoud.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 12 september 2023
10

Behandeling van Mens en Automobiel is erg goed

Elke keer ben ik heel tevreden over alle onder genoemde punten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 10 september 2023
10

Prima garage met mooie occasions en vriendelijk personeel

Goede ervaring met het kopen van onze 'nieuwe' en inruilen van onze 'oude' auto Vlot en duidelijk,en afspraak is afspraak bij aflevering+een zeer lekkere taart mee naar huis Zeker aan te raden mocht je op zoek zijn.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Borger - 8 september 2023
10

goede service

de koffie staat altijd klaar als je moet wachten dan krijg je een andere auto mee
Zou je ons aanbevelen? Ja
- roden - 8 september 2023
10

Super

Goede prijzen en heel Goede service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Uithuizermeeden - 6 september 2023
10

Prima en snelle service!

Uitstekende ervaring mbt uitgevoerde reparatie. Ook tav snelle afhandeling, uitleg, klantvriendelijkheid en gratis beschikbaar stellen van een leenauto.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Paterswolde - 5 september 2023
9

Deskundig en vriendelijk geholpen.

Er werd goed geluisterd naar onze wensen. Na een proefrit werden we het snel eens over de inruil en de aankoop. Afspraken zijn prima nagekomen. Kwam met een heerlijke taart met foto van de auto erop. Kortom heel tevreden klanten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- De Hoeve - 31 augustus 2023
10

Een prima bedrijf, goede communicatie, afspraken worden nagekomen.

Ik was op zoek naar een mooie cabrio, en gevonden bij Doorten. Prima ontvangst gehad, verkoper met veel kennis die ook nodige terug koppelingen geeft. Een proefrit gemaakt en een fijn nagesprek. De koop gesloten met een goed gevoel. Een autobedrijf om aan te bevelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hardenberg - 30 augustus 2023
10

Perfect

Houden zich aan alle afspraken enn realiseren het
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Buinen - 30 augustus 2023
9

goede kwaliteit en prettige behandeling

de service uitstekend.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gieten - 23 augustus 2023
10

Prima garage

Nette correcte garage met vriendelijk personeel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Meeden - 19 augustus 2023
9

Prima communicatie en service

Prima communicatie en service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- GIETEN - 15 augustus 2023
10

Goed en professioneel geholpen.

Deskundig personeel en alles altijd in overleg.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Musselkanaal - 15 augustus 2023
10

Top

Prima service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 11 augustus 2023
8

Keurig Autobedrijf met mooie Auto,s

S, Middags gebeld met de verkoper en gevraagd of de Toyota Aygo nog beschikbaar was. De Auto was nog beschikbaar een aantal vragen gesteld aan de verkoper duidelijk antwoord gekregen . Overlegd met mijn vriendin in gelijk in de Auto gestapt in de auto opgehaald . Auto zag er goed uit zoals de verkoper had omschreven. De verkoper had de Toyota keurig afgetankt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Appingedam - 10 augustus 2023
10

Staan altijd direct voor je klaar

Super tevreden over iedereen die daar werkt. Als ik wat met de auto heb wat niet goed is staan ze direct voor je klaar en wordt het probleem , indien mogelijk, direct verholpen. Onlangs een andere auto gekocht. Ik kreeg er een heerlijke taart bij met een foto van de nieuwe auto erop. En alle papierwerk wordt in no time geregeld. Ga zo door en nogmaals bedankt voor de super service!!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 9 augustus 2023
10

Excellent

Reliable service with a smile.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rolde - 9 augustus 2023
10

Prima, Beter kan niet.

Door Marcel een hele fijne benadering, luistert goed, denkt mee. Andere collega's ook super vriendelijk en attent. Ook de verrassing bij het ophalen van mijn auto was echt heerlijk. De deskundigheid en vakmanschap kan ik nog niet aangeven, maar ik vertrouw het voor 100%.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Annen - 4 augustus 2023
10

Altijd tevreden

Vriendelijk, kundig en goede service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 4 augustus 2023
10

Snelle service

Vriendelijk personeel en snel en goed geholpen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 4 augustus 2023
10

Zodra we met een probleem zitten met een van onze auto 's hebben zij de oplossing.

Deze keer een lekke uitlaat aan de Panda was wederom nu brengen morgen klaar. Met de vraag heb je een leenauto nodig of niet. Gelijk voor beide auto's de APK al ingepland. Super service. Bedankt weer jongens voor de snelle service. Ik kan weer aan het werk. Groetjes Jannie en Evert
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 4 augustus 2023
9

Een autobedrijf waar je prima een auto kan kopen

Ik heb hier een mooie Gebruikte Mercedes Gls 400 D gekocht De auto was, zoals omschreven in de Advertentie En bij aflevering kreeg ik ook nog een lekkere Taart
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Albergen - 29 juli 2023
10

Altijd goede service!

Alweer een prima deal gesloten! Lekker vlot en goed geregeld. No nonsens en gaan! Ik kan iedereen autoservice Doorten aanraden. Volgende week fijn mijn vers gekochte auto ophalen. Paar week terug die van mijn partner.. Top!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- GRONINGEN - 28 juli 2023
10

Prima service en denken in oplossingen,

Last minute vakantiecheck voor de camper. Kunnen preventief nu veilig op weg.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gasselte - 22 juli 2023
9

Prima service

Snel, goed en betrouwbaar, klant vriendelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rolde - 22 juli 2023
5

Wel beetje goed

Vond jammer dat de afwerking (het poetsen ) van de auto zo slecht was en daar werd niet op ingegaan en heb hem gisteren nog een keertje laten poetsen . Voor de rest geen commentaar
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vroomshoop - 22 juli 2023
1