(Winter) Banden & Uitlijning

Binnenkort toe aan nieuw autobanden? Elke situatie vraagt om specifieke kwaliteiten van een autoband. Wij adviseren u graag over de geschikte autoband voor uw auto en rijstijl. Met ons breed assortiment komen wij samen tot een goed besluit.

Kwaliteit en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Dit is de reden dat wij een gevarieerd aanbod hebben van topmerken en verschillende soorten banden. Optimale controle, goede grip en perfecte wegligging zijn van groot belang en leiden tot minder ongevallen. Met behulp van het ecolabel kunt u kijken welke eigenschappen voor u het meest belangrijk zijn.

Winterbanden

Tegenwoordig rijden de meeste mensen in de winter op winterbanden. Deze hebben meer grip op sneeuw en ijzel dan zomerbanden, met name tijdens het remmen. Een ander voordeel is dat winterbanden zichzelf terugverdienen. Doordat u op twee sets banden rijdt, slijten uw zomerbanden minder snel.

Bandenopslag

U kunt ook bij ons terecht om uw banden op te slaan. Het staat niet bij u thuis in de weg en van ons krijgt u automatisch bericht als het tijd is om uw banden te verwisselen. Door het digitale opslagsysteem kunnen wij uw banden snel en gemakkelijk wisselen en opslaan. Ook als het tijd is voor vervanging van uw banden krijgt u dit van ons te horen. Samen met een medewerker kunt u uit het brede assortiment een nieuwe set banden bestellen.

Heeft u nieuwe banden nodig of is het weer tijd voor de winterbanden?

Maak een afspraak!